Mie si preitenilor mei ne place sa barfim ( stiui ca nu e tocmai frumos dar e amuzant ) mancam popcorn si ne uitam la un film, mancam dulciuri pana nu mai putem intam pe hi5 si comentam pozele prietenilor, vorbim pe mess cu baieti pe care nu ii cunoastem si este foarte amuzant sa flirtezi ne machiam una pe cealalta in cel mai excentric mod posibil ( de preferat un machiaj cu care nu ai iesi nici moarta afara ) comandam pizza, o rog sa isi aduca intr-un ruxac cat mai multe haine si sa le trantim in mijlocul camerei la fel si tot dulapul meu le probam, le implumutam una la alta, se mai amesteca, mai luam hainele gresite, unele nu le mai gasim e chiiar amuzant , il mai poti necaji pe fratele mai mic mai sunt amuzante si jocurile tip twister ne batem cu perne, sunam baieti din clasa si le supunem ceva de genul : " bun venit pe linia fierbinte, sunt aici pentru tine si iti voi satisface auditiv toate placerile " )))) e mortala asta! unii vor spune ca nu ii intereseaza si inchid( desi noi stim ca il tenteaza ) ) unii v-or ramane fara cuvinte, unu ne-a zis o data :" hai papusa, da tot ce poti! " am murit de ras! )) facem un top al baietilor, negandim cu care ne-am potrivi, notam pe o hartie tot ce stim despre un anumit baiat iar de cele mai multe ori descoperi ca ti-ai gasit o noua dragoste ), noi mai cautam tot felul de barfe pe my idol despre cantaretii/cantaretele, actorii/ actritele noaste/nostri preferati/preferate. Cel mai amuzant este sa cauti despre personajele de scandal chiar daca nu iti place atat de mult e amuzant
cam asta facem noi... ma rog cred ca mai facem si altele dar nu mai imi amintesc eu prea bine succes si petrecere frumoasa
funda
Sunt multe chestii de facut acum depinde de voi.
Puteti face clatite.
Puteti iesi in oras.
Sa mergeti la o piscina.
Sa va faceti manichiura si parul.
Sa vorbiti cu baietii pe mass, va faceti si voi de o ieseala.
Doar sa nu te gandesti sa faceti tema la mate sau sa citit vreun roman la romana!
Depinde de voi.
Da-ti un party Eu de obicei asta fac.
Bafta.:*
Jucati-va la calculator, faceti farse la telefon, uitati-va pe reviste de genu CooL girl, Bravo girl, puneti muzica, dansati, faceti karaoke, iesiti pe la mall, sau puteti sa vindeti limonada afaraeu am facut asta cu o prietenace tare a fost:d
Distractie placuta!
Poi puteti sa va uitati la un film pentru adolescenti( comedie, de preferat) Uite iti dau o lista:
1. 18 Year old virgin
2. Mean girls
3. Just my luck
4. Not another teen movie
5. American Pie
6. EuroTrip
7. The perfect man
8. Transylmania
9. Confessions of a teenager drama queen
10. Labor Pains
11. Raise your voice
12. Bring it on
Le-am vazu pe toate, si sunt foarte tari!
Puteti sa faceti o prajitura, clatite( ceva usor de facut
Luati-va cateva reviste si cititi... Nustiu ce mai puteti sa faceti Ascultati muzica, dansati.Ceao.si distractie placuta!:*
Pai aici depinde de voi :X eu am o gramada de amintiri frumoase cu prietena meaw:X atata timp cat sunteti prietene o sa va distrati ff bine
peey o sa iti zici ke fac eu cu prietena meaw ke''a mai buna
-in primul rand ne amuzam cand gatim { alege ceva usor : gogosi, clatite (eu asta am fac)
- faceti popcorn si uitati'va la un film ( noi alegeam horror acum dupa pref tuturor
-faceti pose
-dansati si cantati impreuna
Pai aici depinde de voi :X eu am o gramada de amintiri frumoase cu prietena meaw:X atata timp cat sunteti prietene o sa va distrati ff bine
peey o sa iti zici ke fac eu cu prietena meaw ke'a mai buna
-in primul rand ne amuzam cand gatim { alege ceva usor : gogosi, clatite (eu asta am fac)
- faceti popcorn si uitati'va la un film ( noi alegeam horror acum dupa pref tuturor
-faceti pose
-dansati si cantati impreuna
-ai putea sa ii faci niste farse
-organizeaza niste jocuri...
- faceti farse la tel, sau pe mess
app... ideile o sa vina de la sine important e sa va distrati orice ar fi:X
funda?
Pai. puteti face mancare, prajituri, e foarte distractiv. va puteti machia, coafa si puteti face poze artistice,. puteti sa va amintiti lucruri amuzante din copilarie, va puteti face manichiura,. puteti sa mergeti in parc, sau la o pizzerie,. sunt foarte multe idei
Diorrus întreabă: