anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Maine voi saruta o fata pentru prima oara.Va rog spuneti-mi si mie ce trebuie sa fac:cum sa-mi misc limba, cat sa deschid gura.Va rgo vreau mai multe detalii. Funda

Răspuns Câştigător
| Kynext a răspuns:

Pupaciosule!smug asta asa de incurajarebig grin

SIncer, nu'ti trebuie prea multe ca sa saruti o fata.Fi relaxat, ia'ti un pachet de gume inainte si molfaie vreo 2 inainte sa te intalnesti cu ea.Nu deschizi gura ca si cum ai vrea sa o infuleci dar nici nu tii strans gura ca atunci cand iti dadea mami ta mancare fortat.Cu limba e usor.Nu trebuie sa faci ca la malaxor dar nici sa sezi lenes.Ii atingi usor buzele cu limba si apoi patrunzi usor.Nu fi brutal dar nici molatic.Si bucura'te de moment, saruti pentru prima oara pentru numele lui Dumnezeu.Hai,capu sus, sunt sigur ca o sa te descurci big grin

7 răspunsuri:
| Claudiu2011 a răspuns:

Tare de tot intrebarea asta.

| PetreConstanta a răspuns:

Tu doar pupo ca restul face ea nu uita sa tii gura intredeschisa bafta

| Sosssso a răspuns:

Nu prea ai cum sa spui laughing o sa fie pe moment o sa simti atunci ce trebuie sa faci

| emiliman a răspuns:

Wow ce sweet:X de curiozitate, cati ani ai? nu trebuie mare smecherie la sarutat, pur si simplu apleaca-te spre ea si lipesteti buzele de ale ei, miscarea limbii vine de la sine, nu te stresawinking si in legatura cu deschisul guri, pe moment iti vei da seamabig grin numa sa ai grija sa nu iti miroasa gura tongue recomand o bomboana mentolata big grin fundii'batting eyelashes

| zuzyy a răspuns:

Sa incepem cu inceputul daca te saruti pentru prima oara cu ea nu cred ca iar place sa incepeti cu un sarut cu limba, dar depinde de fata, dar daca totusi crezi ca asa ar trebui singurele reguli pe care ar trebui sa le respecti ar fi:
- sa fi relaxat
- sa nu cauti cu limba in toata gura ei ( dac vezi ca nu iti raspunde cu aceeasi moneda, ar fi bine sa iti retragi limba si sa incercati un sarut obisnuit)
-ei bine totul o sa vina de la sine daca esti relaxat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamneee laughing pustiule totu' vne de la sine acum doar nu trebuie sa calculezi distanta buzelor traiectoria si miscarile limbii lasa-te dus de val

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamneee pustiule totu' vne de la sine doar nu trebuie sa calculezi distanta buzelor traiectoria si miscarile limbii laughing lasa-te dus d val a incredere in tine si uita de tot e tot ce conteaza ai incredere in mine asa ma gandeam si eu cum o sa fac si cum o sa ma descurcwinking