Minciuna are picioare scurte! Mereu exista aceasta dificultate cand suntem adolescenti. Lipsa de incredere duc la a mintii. Ai incercat vreodata sa ii explici mamei tale ca doar vei iesi putin in oras, te vei plimba, nu vei face nimic rau, la urma urmei e ceva firesc. E impotriva acestui baiat? Daca da poate are motivele ei. Insa nu asta conteaza, daca crezi ca nu te-ar putea intelege poti sa ii spui pur si simplu ca iesi putin in oras cu niste colegi de ai tai sau cu prietenele tale. La urma urmei nu e nimic rau sa ai un prieten sau sa iesi in oras. Problema e sa nu afle mama ta ca ai mintit si sa isi piarda increderea cu totul. Aici tu poti alege deoarece tu o cunosti cel mai bine pe mama ta si stii care va putea fi reactia sa. Bafta!
E bine sa ii spui si daca nu te lasa, ii spui:
"Mama, cu tot respectul, te rog sa iti aduci aminte ca ai avut varsta mea si ti-ai dorit aceleasi lucruri pe care mi le doresc eu acum. Am 2 intrebari:
1- cand ai inceput sa iti minti parintii, daca nu te lasau sa faci anumite lucruri, cum ar fi interzicerea de a iesi cu prietenul tau in oras?
2- crezi ca este bine ca fetele sa considere ca mamele lor trebuie sa le fie cele mai bune prietene? cum sa faca asta?"
Daca i-ai spune mamei tale ca iesi cu o prietena... te-ar crede... dar. e podibil sa afle si o sa isi piarda increderea in tine.
de unde sti ca nu te lasa?
acum, depinde si de varsta
ii spui ca nu stai mult, ca o sa fi cuminte
E mai rau daca minti! O greseala marturisita e pe jumatate iertata. Spune-i ca vrei sa iesi cu el si cu prietenele tale.
Ar trebui sa-i explici ca iti place baiatul si sa te lese cu el.In caz nu o convingi spune-i ca te-a invitat o colega sau o prietena la ea ca sa o ajuti la ceva proiect sau sa o ajuti cu pc-ul.Sau ii mai poti spune ca iesi cu fetele in oras. Succes la intalnire!
Andreiu201 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: