| Maria46854213 a întrebat:

Maine vreau sa imi mai fac o gaura in ureche...nu in "zgarci"laughing in lob.si vreau sa stiu daca doare... fundahappy

Răspuns Câştigător
| un copil:x a răspuns:

Sa nu iti dai singura, mergi in oras, la mine in oras de exemplu costa intre 7-10 leihappy. Si doare putin, dar este o durere suportabila.Adica eu cand mi-am dat gaura, pe moment am o simtit ca un fel de piscatura, dupa aceea m-a durut putin mai multhee hee

6 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Normal ca doare.

| kidulinha a răspuns:

Eu mi-am dat acum 3 zile gaura in ureche... Sincer m-am chinuit singura. adica mi-am dat-o eu singura. Si nu m-am gandit. Mi-am dat-o intai cu acul. Si a durut putin... ca nah, dar e suportabila durerea. Si dupa aia am scos acu' si cand mi-am pus cercelul m-a durut putin mai tare. Dar ca sa-ti fie mai simplu da-ti gaura direct cu cercelul. Si nu-l mai scoti de acolo. Ieri mi-am mai dat o gaura in aceeasi ureche dar direct cu cercelul si a fost super simplu. Daca vrei sa nu te doara deloc deloc, du-te in mall... costa vreo 20-30 lei tongue si nu simti nimic. tongue Dar daca esti in stare sa-ti faci singura n-are rost sa dai banii p gaura tongue Dar vezi ca cercelul sa fie putin mai ascutit ca sa intre mai usor. Pupici:*
A da si nu uita sa-ti dai cu putina gheata, sare, alcool. ce ai la indemana tongue

| Unique a răspuns:

Lolla ete na
eu mi-am dat singura 10 gauri in ureche si in zgarci unde este dureros, daca ai tupeu faci ceva daca nu nu
Am si in spranceana
Chiar n-a durut

| Sorinna a răspuns:

Depinde cat de puternica esti.

| NinaY a răspuns:

|Eu mi-am dat singura, si nu m'a durut deloc.si chiar asa e, iti trebuie ceva alcool, sare, ceva.eu mi-am facut cu acul si nu m'a durut nici cu acul nici cand m-a bagat cercelul.si chestia e ca eu mi-am facut normalele doua.care eu nu le am de mica, deci chiar esti invitata mea sa iti facihappy nu doare, mai ales daca ai toleranta mare la durere asa ca mine.desi e putin cam mare toleranata asta.adica nu simt nimic?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu doare, ca am si eu