| DelphhiN a întrebat:

Majoratul eu a fost acum 2 luni si mi-am invitat prietenele si colegele la o pizza...maine colega cu care eu ma intelegeam foasrte bine inainte sa ne vina o alta colega prin transfer in clasa isi face majoratul iar eu nu sunt invitata, nu ne am certat sau altceva mereu cand are nevoie imi cere, dar cand eu am nevoie se face ca ploua.
m-a deranjat foarte tare ca pe colega cea noua ainvitato la majoratul ei iar mie nu mi a spus nimic, ce i drept ea isi face ziua la niste fosti prieteni cu care eu nu ma mai tin legatura dar totusi imi putea explica sau ma putea invita nu? gestul conta
in concluzie ce as putea sa i spun astfel incat sa si dea seama ca m am suparat si sa o fac sa se simta prost, sa i dau peste nas. fundita

5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Fa-te ca n-o cunosti. Asta o s-o doara cel mai tare.

| DNSK a răspuns:

Am mai zis si repet. nu va mai razbunati. tu nu stii cat doare indiferenta? iti spun eu. doare. mai tare decat o vorba, mai tare decat o palma. nu mai incerca sa fii ca restul. nu urma turma, mergi pe langa ea, in felul tau si-n stilul tau. razbunarea e arma prostului, asta sa stii!

| hypentakill a răspuns:

Majoratul eu
majoratul tu
majoratul el /ea
majoratul noi
majoratul voi
majoratul ei/ele

| DelphhiN explică (pentru hypentakill):

Vai tu iti dai seama daca am mancat un "m" asta inseamna ca s analfabeta si ca nu stiu pronumele personal?

| hypentakill a răspuns (pentru DelphhiN):

L-ai mancat? A fost bun?