| hypothesis a întrebat:

Majoritatea stim ca atunci cand vrem sa cucerim/seducem o fata care ne place trebuie sa avem o anume atitudine fata de ea, care sa o atraga de noi, deci acea fata trebuie cumva pusa de o parte, cel putin in perioada in care o curti. Insa, cu celelalte fete cu care doar te saluti fiind cunostinte sau colege de clasa cum ar trebui sa fii? O atitudine prietenoasa si deschisa zic eu. Intrebare: credeti ca trebuie pus semnul de egalitate intre o fata oarecare fata de care nu ai un astfel de interes si una care iti trezeste interesul? Ca si comportament ma refer

Răspuns Câştigător
| Deaad a răspuns:

In principiu trebuie sa fii tu insuti.Sunt de acord cu Woodenpints in mare parte.Sunt unii handicapati(majoritatea) care recurg la cacatul ala de "vrajeala" care mi se pare o cretinitate.Pentru ca o fata sa te placa,nu trebuie sa recurgi la nimic, te place asa cum esti. Daca iti strici personalitatea in prezenta ei, pentru a o cuceri, nu e in regula.

Dar semnul de egal intre ea si altele, nu trebuie pus.De obicei, vine totul involuntar, te porti altcumva cu ea decat cu altele.Cred ca stii.Totul trebuie sa vina involuntar, fara cacaturi gen:"O, vai.Ce buna e aia, hai sa o abordez, sa ma combin cu ea".

6 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

E jalnic dacă vrei să o atragi cu atitudinea pe care o adopți când curtezi pe cineva în general și nu cu atitudinea pe care o ai tu natural. E doar părerea mea. Eu unul aș prefera să rămân singur decât să fiu penibil și să adopt o altă atitudine decât cea a mea naturală. Faptul că te porți diferit cu fata pe care o placi față de celelalte vine doar natural, dacă e o atitudine mai mult adoptată doar ca să o cucerești nu mi se pare în regulă.

| Wøodenpints a răspuns:

Dacă încerci să cucerești/seduci o fată, probabil ești un idiot și arăti ca un cățel în călduri.
Nu trebuie să faci nimic să se uite una la tine. Trebuie doar săfii tu și să nu te porți nasol cu ea. Atât. Orice efort suplimentar pe care-l faci te va pune în postura de lingău antipatic și fals. Și nicio tipă nu vrea așa ceva lângă ea.

| T0T a răspuns (pentru Wøodenpints):

Aici te cam înșeli, sunt multe care vor să fie pupate în fund dar de aici nu poate ieși ceva sincer.

| Wøodenpints a răspuns (pentru T0T):

Dacă tipa asteapta să fie pupată între buci și sa-i acorzi atenția pe care cel mai probabil nu o merită, sunt mari șanse să fie doar o bighidoaică ce-și dă importanță și căreia îi place să aibă lingăi după ea. Și pentru genul ăsta de tipe nu merită să miști măcar un scuipat.

| hypothesis explică (pentru Wøodenpints):

Ma fratie, ai si tu dreptatea ta si anume ca nu trebuie sa fii un "lingau", numai ca este necesar totusi sa misti macar un deget daca vrei sa seduci pe vreuna. Nu stiu pe ce filosofie mergi tu, insa, spune-mi daca, din intamplare, te atrage o fata si ti se pare interesanta la prima vedere, ea nici macar nestiind ca existi (cel putin la inceput), cum te poti face remarcat, nu intrand intr-un anume fel cu ea in vorba, iesind cumva in evidenta? Eu stiu. Ma intreb

| Wøodenpints a răspuns (pentru hypothesis):

Eu mă comport cât mai natural posibil. Da, cu tipa te porti mai frumos decât cu celelalte. Dar fără să faci chestii suplimentare doar să-i arăți că ești interesat de ea. Dacă te place, vine ea de bună voie.