| Zahhak a întrebat:

Mam desparti acum cateva saptamani de o fata si as vrea sa ma inpac inapoi cu ea o iubesc mult tin la ea si ea la mine mai e si timida...
daca aveti cum puteti sa ma ajutati dau funda big grin

15 răspunsuri:
| MariaChrii a răspuns:

Ii sp ca iti pare rau ca nu mai faci ca nu stii ce a fost cu tine ca ti-ai dat seama ce importantae pentru tine ca erai nervoasa fiindca te-ai certat cu parintii in ziua in care v-ati certat, ca erai stresata din cauza unor teste la scoala etc

funda

| Patricia96 a răspuns:

UITE.O VECHE METODA DAR FOARTE EFICIENTAhappy

Da-i un mesaj sa va intalniti la o terasa..ca ai de vorbithappy pe un ton cam..hm..suparat..iar cand vine la tine, bineinteles va spune:c sa vorbim )!?
Iar tu ia-o in brate usor, si propune-i sa inchida ochii. daca ii inchide sarut-o pe buze si apoi pleaca de langa ea...dar nu uita sa-i trimiti un mesaj frumos gen.: hEII IUBITA....SCUZE PT ASTAZI.Dar crede-ma, intelege-ma!:. te iubesc in continuare..haide sa gasim o solutie sa ne impacam! te rog..astept raspunsul tau! te pup dulce si te iubeschappy

aSTA MERGE SIGURhappy
astept rasp.tau :*bafta

| Zahhak explică (pentru Patricia96):

Chestia ca la ea e prima relatie si nu stiu cum o sa reactioneze

| Patricia96 a răspuns:

Atunci...dacă te simţi jenat să faci asta. vorbeste cu ea si atat..mai bine ai evita la telefon.cel mai bine. fata in fata happy

Mda poate ai dreptate acum trebuie sa astept sa vina de la tara mai am la dispozitie inca o saptamana sa ma gadnesc la alceva mersi de ajutor

| Patricia96 a răspuns:

Stai linistit..totul o sa fie bine. fara nici o retinere sa faci asta...trebuie sa luptam in viata pentru ceea ce ne dorim

Ne mai si potrivim suntem aceeasi zodie balanta eu is nascut pe 8 octombrie si ea pe 14 octombire

| Patricia96 a răspuns:

Da! Dar aigrija de ea... adica..nu-ti bate joc..si ..hmm..sexul.daca te gandesti acolo s'o intrebi peste cateva sapt.mai bine lasa...

Nici un an n-am de cand sunt cu ea deci nici nu aduce vorba de asa ceva

| Patricia96 a răspuns (pentru Zahhak):

Asa...procedezi bine

| andr33utza12 a răspuns:

Pai spune-i ca vrei sa va impacati si gata

| oanateo a răspuns:

Hey, mai esti cu fata aia pe care o iubeai in 2012?

| Zahhak explică:

Bun raspuns Patricia96 dar chestia ca la ea e prima relatie si nu stiu cum o sa reactioneze

| Zahhak explică:

Chestia ca la ea e prima relatie si nu stiu cum o sa reactioneze

| angelo321 a răspuns:

Pai vorbeste cu ea si incearca sa te impaci cu ea. Daca spui ca o iubesti du-te la ea si impacativa. Iti urez mult noroc!