| Lory_8806 a întrebat:

Mam intilnit cu un baiat, si am aproape jumate de an de cindneam despartit asa a fost sa fie, neam iubit foarte, foarte tare si eu stiu ca el inca ma mai iubeste nu stiu ce sa fac uneori am senzatia ca numa iubeste dar uneori am senzatia ca ai mai ramas ceva in sufletul lui ma gindesc in fie ce zi. vreau sa-l uit dar nu pot nu stiu ce pot sa fac, sama starui incontinuare sa fim impreuna sau nu?

Răspuns Câştigător
| Anyta_6178 a răspuns:

Prima data incearca sa-l cauti,vezi cum e cum reactioneaza daca iti rapsunde la mesaje sau apeluri. Daca nu ti raspunde NU il mai cauta.oh go on. Iti zic din proprie experienta,lasa-l sa vina el la tine chiar daca dureaza luni de zile, pana la urma tot vine cand vede ca nu mai e bagat in seama happy. E greu sa nu-l cautithinking, dar fara sacrificiu nu rezolvi nimichappy:*.

Succes.>big grin

4 răspunsuri:
| zelda a răspuns:

Poti lua din nou legatura cu el, iar dupa ce o sa mai vorbesti cu el o sa-ti spuna el daca mai simte ceva sau nu pentru tine. Asa cand ai sa vorbesti cu el ai sa-ti dai si tu seama daca mai merita sa faci ceva pentru relatia asta, daca inca il mai iubesti sau daca il mai vrei langa tinehappy

| tall a răspuns:

Da, du-te peste el numai sta... sa nu cumva sa iti para rau dupa aceea. In fond ce ai de pierdut?

| Lory_8806 explică:

Mersi dde raspunsuri.

| Lory_8806 explică:

Mersi la toti Anyta el la sms imi raspunde vorbeste cu mine cald si dulce... sper ca va fi totul ok