| Anonima0932 a întrebat:

Mam transferat la o școală nouă (CLS 8) ziua mea este in 2 săptămâni și părinți mă sfătuiesc să-mi invit toți colegi de clasa la ziua mea dar îmi este rușine si in plus cu uni dintre ei nu prea am vorbit inca avand in vedere că școală a început de o luna, ce-mi recomandați săi invit pe toți sau doar cu cei cu care vorbesc mai mult?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este suficient sa duci la scoala un platou cu prajituri de casa, facute de mama ta, fiindca invitatul clasei la tine acasa nu este normal.

| dullcat a răspuns:

Buna.Invita-i pe toti, asa e frumos.Cine va dori va veni, cine nu, aia e, tu ti-ai facut datoria.Asa am procedat si eu in clasa a VI-a.Am fost surprinsa sa vad ca au venit inclusiv colegi cu care nu am vorbit prea mult, adica baieti.laughing Per total a fost chiar fain.E un prilej decent sa se lege relatii bune, macar de colegialitate.

| Hyperion7 a răspuns:

Ii poți invita pe toți, chiar dacă ești mai rușinoasă, poate acum e un bun prilej sa ii cunoști mai bine și pe ceilalți

| pufulescu0o a răspuns:

Daca parintii pot si sunt de acord sa invite toata clasa atunci fa o incercare si invita-i pe toti.
Nu te astepta sa vina toata lumea, dar vei avea niste puncte in plus, pe plan social :-)