anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mama a zis ca imi dă 3 milioane[când ia salariul pe 23] ca să îmi fac telefonul. Cum aş putea să îi arat cât de mult o iubesc şi cât de bine îmi pare că îmi fac telefonul. Nu vreau chestii cu fă curăţenie în casa pentru că avem menajeră apoi nu o să mă creadă că mi-am făcut chiar eu. Şi cum să mă mai exprim? Mama e tot timpul plecată, vine seara târziu şi pleacă dimineaţa iar, deci abia face o baie si se culcă. Tata stă mai mult la ţară la mamaia mea că e bolnavă...De foarte multe ori mananc singura la masă, uneori mai mănâncă şi menajera cu mine ca să mă simt bine. Adică într-o casă întreaga să stau aproape în fiecare zi singură, e foarte naşpa. crying uneori încep să plâng...

4 răspunsuri:
| Диана a răspuns:

O petrecere surpriza? smughee hee thinking

| resp3ct a răspuns:

Micul dejun la pat + Flori!
Bafta!

| Zambete89 a răspuns:

Tata are servici normal, de la 7:00 la 15:00 si cand vine de la servici se duce la bunica, uneori vine acasa noaptea, dar alteori ramane acolo. Nu zic ca nu! Dar ii inteleg... Exact bani nu pot inlocui fericirea! Dar uneori o intretin big grin.

| Misha_1025 a răspuns:

Ce-ar fi sa te trezesti inaintea ei si sa-i pregatesti cafeluta sau (si) micul dejun, eu unul as aprecia asta. Iar cu faptul ca stai singurica e nasol pentru ca banii nu inlocuiesc parintii. Daca m-am ta lucreaza mult atunci tatal tau grseste mul neglijadu-si familia. Nu zic nimic, e bine ca se intereseaza de bunica ta dar mai imortanta ar trebui sa fi tu. Asta e o problema care trebuie s-o discutati doar voi.