| Anonimulantisocial17 a întrebat:

Mama are peste 8000 de euro stransi si nu vrea sa cumpere o masina de spalat haine si un cuptor.Masina de spalat nu avem, spalam hainele de mana si ne consuma toata sambata. Avem un cuptor din 2002 care curenteaza si e ruginit si nu prea mai merge bine si ea zice ca e bun.Ca sa va dati sema ce fel de persoana e mama mea va spun ca ea are un salariu de 1600 lei si 800 de lei îi economiseste in fiecare luna iar de restul banilor plateste facturile si cumpara mancare ieftina. Urasc persoanele atat de ultra zgarcite.
Eu am 19ani vara asta am fost angajat insa a trebuit sa renunt deoarece mai am de terminat clasa 12 a si nu gasesc un alt job cu program dupa masa.Ce parere aveti de aceasta situatie si de genul asta de oameni? Eu nu am nevoie de bani de la ea insa totusi nici macar un electrocasnic in casa nu vrea sa cumpere. Atunci de ce m-a dat la scoala asa tarziu? Trebuia sa ma dea la scoala mai devreme ca sa termin 12 clase si sa implinesc 18 ani iar eu am 19 si inca sunt in clasa 12 si nu pot munci din cauza ca scoala ma tine in loc

Răspuns Câştigător
| nukeyly a răspuns:

Cu 8000 de euro o sa-si cumpere biletul de intrare in Valhalla, tu oricum daca ea pleca iti raman tie, da o metalitate comunista in care omu ii tine la soseta decat sa-i puna in ceva util care iti poate aduce profit, nu praful in ochi de ti-i da banca dobanda pe an.
Cuptorul ruginit poate fi ajutat sa dea coltul, cu un electrosoc dat in stecher de o sa se arda de la supratensiune, sau il desfaci cu o surubelnita si eliberezi un fir sau un fir din stecherul aparatului, ramane fara alimentare si poc nu mai merge.

Speli cu mana o soseta poate, da nu o zi intreaga ca nu esti in 1600, da e prostie si ea nu vede.
Inchipuieti ca ai un job la pc, luat in 1992, tot ce gandeste el pentru jobul tau dureaza o sambata, dar de iti un pc second cu 300 ron pe ddr3, ala face tot in minute! si ai timpul ramas sa faci alti bani, deci unde-i logica? Nu la ea sigur.

2 răspunsuri:
| RealKing01 a răspuns:

Trebuie să o convingi într-un fel, spune-i că anii trec și mai trebuie să mai cumpere câte ceva nu să stea cu mâna în sân, e urat să ai o mamă din asta.

| mgtow a răspuns:

E ciudata tanti mamata, trebuie sa-i zici ca nu duce banii in mormant mai trebuie sa investeasca in aragaz si masina de spalat, altfel ii place masochismul domestic, chin din placere