Eu te sfatuiesc sa vorbesti cu ea, sunt sigura ca te va intelege. Si poate ar trebui sa vorbesti si el daca tot zici ca e de treaba.
Desi mintea iti spune ca mama ta merita un iubit, in inima ta nu e un loc pentru un el. E bine ca ai o relatie deschisa cu mama ta si cred ca mama ta banuieste ca te macina ceva dar asteapta ca tu sa deschizi subiectul. Fa-oN-ai nimic de pierdut
Nu o imparti cu nimeni. Si daca era cu taica-tau (nu zici nimic de asta, sper sa nu te ranesc amintind de el) tu tot nu o imparteai cu el. Relatia ei cu tine este diferita de relatia ei cu restul lumii. Daca ar fi sa intre in foc, numai pentru tine ar intra. Si tu iti vei gasi perechea intr-o zi si vei trai pentru perechea ta si pentru familia ce o veti intemeia. Fi fericit/a pentru mama ta, ca exista cineva cu care sa poata sa-si imparta greutatile batranetii. Tatal meu a inceput sa se vada cu altcineva la un an si ceva dupa ce a murit mama, si m-am bucurat pentru el ca a putut sa treaca peste asta si sa-si vada de viata in continuare.
Nu ai specificat ce varsta ai tu. E normal sa aive un iubit. Mama e vaduva de 4 ani de curad si gasit un iubit se inteleg bine el e ok. Am acceptat m-a crescut ma ingrijit ma ajutat. Dar acum e tanar are si viata ei. Dupa cate au facut pentru noi nu crezi ca merita se le acceptam aceasta fericire?
Si mama mea are un nou iubit.
Eu una am aceeasi relatie cu mama mea ca si inainte.
Nu am treaba cu el si nici el cu mine.
Bine eu nici macar cu tatal meu nu ma inteleg, deci, nu am sanse sa ma inteleg vreodata cu ''noul''.
Eu zic ca e viata ei si face ce vrea cu ea.
Asa ca ar trebui sa accepti si tu realitatea fiindca poate pentru ea chiar e importanta acea persoana.