| axelarigato12344321 a întrebat:

Mama e nervoasa mereu, tipa la mine continuu, ii dau dreptate sunt foarte prost la scoala si la orice sport am incercat, sunt 0 si nu pot face nimic, efectiv se ia de orice si ma face prost sau orice alta jignire in fiecare ora, nu exista zi in care mama sa nu ma injure sau sa nu imi omoare speranta. M-am gandit la suicid dar imi iubesc viata foarte mult chiar daca viitorul meu va fi 90% boschetar fiindca nu pot face nimic, sunt un esec!

Răspuns Câştigător
| silentnoise9 a răspuns:

Nu poti sau mai degraba nu vrei? Avand in vedere situatia ta, este normal ca mama ta sa nu fie prea fericita, totusi si felul ei de a proceda este gresit. Mereu vei avea parte de situati care iti vor "omori" sperantele, trebuie tu de unul singur sa ti le reaprinzi mereu. Sa te ambitionezi mai tare si sa faci ceva. Ar trebui sa te gandesti serios la ce iti doresti tu in viata si la repercusiunile alegerilor tale. Ca sa fi bun la ceva, trebuie sa si muncesti pentru acel ceva. Cum ai putea sa te mai bucuri cu adevarat de ceva, daca ai primi totul asa pe gratis, fara sa faci ceva? Chiar si cel mai mare esec poate deveni o reusita. Totul depinde doar de tine.

| axelarigato12344321 explică (pentru silentnoise9):

Mersi, frumoasa exprimare

| silentnoise9 a răspuns (pentru axelarigato12344321):

Cu placere si multumesc

4 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

În loc să zici că ești un eșec pune mâna și învață, dacă nu mama ta o să aibă dreptate.
Tu trebuie să schimbi situația, să faci ceva productiv, sinucidul nu e o soluție.

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia

Asteptam sa te ajutam!