Nu trebuie numai tu sa-l iubesti! Daca nu iti impartaseste aceleasi sentimente atunci nu are niciun rost relatia voastra! Convinge-te inainte ca te iubeste cu adevarat, ca sa stii ca ai o relatie pentru care sa lupti! Am mai primit o intrebare asemanatoare, insa aceea fata preciza si ceea ce facea acel baiat pentru ea, si se vedea ca o iubeste cu adevarat. Deci, convinge-te si atunci cand o vei face, discuta cu parintii tai, spune-le ca il iubesti enorm, il iubesti cu adevart si ca si el pe tine, si ca vrei din tot sufletul sa fii cu el caci te face fericita! Vorbeste mult cu ei pana par cat de cat mai induplecati. Mai readu-l pe el in vorba cat mai des si spune cat mai multe lucruri bune pe care le-a facut. Si odata, fara sa le spui parintilor tai, invita-l la tine acasa si fa-le cunostinta unii cu altii. Dar spune-i sa aiba grija cum se va purta si vorbii cu ei, caci adesea prima impresie conteaza foarte mult crede-ma! Deci, aceasta prima impresia trebuie sa fie de bine ca sa dea bine in ochii parintilor tai. Sper ca te-am ajutat! O zi buna!
Buna.E greu, dar daca tu consideri ca merita sa lupti pentru el, sa-ti infrunti propria mama care ti-a dat viata atunci eu te-as sfatui sa incerci sa-i explici cum e el.Sa vb cu ea,sa-i spui ca il iubesti ca ai nevoie de el,de un prieten,chiar daca e rrom. Oricum ai mare grija, sa nu-ti vina in cap sa pleci de acasa cumva, pentru ca mama ta va suferi enorm si dupa tu vei avea de suferit de pe urma actiunilor tale.stai si infrunta realitatea, gandeste-te "la rece" ce ar fi bine sa faci, nu-ti pierde credinta.Pt ca daca tu chiar crezi ca se merita trebuie sa lupti sa lupti si iar sa lupti.Sa nu te dai batuta asa usor, dar nu uita numai in momentul cand esti sigura ca pers de langa tine merita efortul.Mult succes.AI GRIJA DE TINE. sPER CA TI-AM FOST DE AJUTOR.O zi minunata!
Buna.Eu o inteleg pe mama ta.Intr-un fel sa stii ca are dreptate pentru. ca el este rom si nu este bine vazut in societate si o sa te traga in jos.Dar ca nimeni nu-ti poate rapi fericirea si este viata ta nu a ei.Ai putea sa il prezinti pe prietenul tau si sa ii spui ca nu este asa cum il crede ea si sa-i castigi increderea.Si eu am trecut prin asta dar sa stii ca nu merita sa renuti la mama ta pentru ca vei regreta ...iti spun eu si oricum iti urez succes! :*
Geo2969686 întreabă: