anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mama mea a venit acasa din Italia de aproximativ 4 saptamani, iar mereu cand incerc sa stau cu ea, sa mai povestim, etc
mereu imi tine morala,ca nu fac nimic bine,ca nu e bine,ca asa,ca pe dincolo, dar cand o intreb ce am facut rau imi spune ca nu am facut nimic si ca de asta e mandra de mine ca sunt cuminte ( adica ea se refera ca nu fumez,nu injur,nu beau,etc )
dar mereu se plange de alte lucruri,iar eu cum sunt sensibila mereu imi dau lacrimile,si asa mi se strica ziua de dimineata...
chiar nu mai stiu cum sa ii explic ca vreau sa stau cu ea sa vorbim ca mi-a fost dor de ea, nu de fiecare data sa imi tina morala...

cum as putea sa ii mai explic ca nu ma intelege

funda

Răspuns Câştigător
| DextroCs a răspuns:

Poi nu stiu. Mama ta probabil sa fi avut niste probleme in tara in care a fost ea sau niste oameni i-au spus ca tu esti obraznica sa nu mai stiu eu ce. Incearca sa ii spui ca suferi cand te cearta. bafta!

2 răspunsuri:
| SefuBanilor99 a răspuns:

Zi ce simti Descarcate Funda plss

| kzd a răspuns:

Vorbeste cu ea cand este mai linistitita si dispusa de discutii, iar cand o vezi suparata incearca sa nu o deranjezi pentru ca se descarca dupa pe tine. ( nu am nevoie de funda ) pace!