| Andrei4KiLL a întrebat:

Mama mea a visat-o pe fosta mea iubita ca i-a luat masina din fata blocului si a facut accident cu ea si a venit lovita cu masina la noi!
Ce inseamna!? FUNDAAAAAAA

4 răspunsuri:
| hecamefrommetalland a răspuns:

Frate,când naiba veți înțelege că visele nu prevestesc nici viitorul, că sunt proiecții psihologice? Nu te mai lua după tâmpenii! Înseamnă doar că ești paranoic și că în sinea ta te gândești la fosta ta iubită.

| DavidTTwowTT a răspuns:

Are dreptate si el "hecamefrommetalland" dar mi se pare cam inumana sugestia lui. de'a lungul timpului oamenii sau ghidat cu ajutorul viselor, predictilor si altor minuni, nu cred ca trebuie sa ne uitam trecutulwinking, chiar daca unele predicti tampite nu s'au adeverit (Gen 2012 laughing ). hecamefrommetalland tongue sti ca o parte a creierului nu a putut fi nici pana acum "descifrata" si inca incearca sa patrunda in ea si sa vada cum functioneaza? cine stie ce secrete ascunde creierul nostru si ce putere are el. Dupa mine, cred ca "fosta iubita" nu va mai fi insotita de "fosta" laughing daca intelegi tongue Si sper ca nu te'am suparat cu raspunsul meu. Multa bafta si sper sa intelegi mesajul meu tongue

| KenVyQ a răspuns:

Nu inseamna nimic.Astea sunt niste proiectii ale mintii noastre din partea creierului care contine niste momente, ganduri, intamplari etc. despre ceva sau cineva.Nu toate visele inseamna ceva.Aici a fost vorba de momentul despartirii voastre.Masina ar fi fost inima si ea a busit-o sau intelegi tu ideea.Ai recreat momentul printr-un vis sau ti-ai imaginat altceva.Cam asta inseamna visul tau.Ai recreat scena de despartire dar cu altceva. Funda?

| Dexter00 a răspuns:

Cred că nu trebuie să mai crezi în vise, ele nu prevestesc ce se va întâmpla...sunt doar vise!