| Anonima728282991 a întrebat:

Mama mea are o aplicație pe care poate vedea locația mea si unde merg.
Azi în ora de mate ei ii arata că eu am plecat din școală si că sunt la magazin, dar nu este deloc asa, eu eram la ore.
PROPRIA mea mama crede o tehnologie in loc să își creadă fiica.

6 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Ce aplicatie? Nu mai sunt oameni la recenzii care se plang de astfel de erori? Gandeste-te ca daca i-ai oferit in trecut motive de a-si pierde increderea in time, cam e de inteles de ce nu te crede.Dar poate oricand verifica, presupun ca s-a facut prezenta si nu ai niciun absent in catalog, nu?

| Simpatic a răspuns:

Eu as face altceva as apela la cineva care sa dezinstaleze acea aplicatie, daca ai vreun coleg priceput si de incredere
mama ta a avut ceva motive daca a ales sa te verifice happy

| MeisterSchnitzel a răspuns:

Spune-i s-o întrebe pe profesoară sau pe părinții colegilor dacă ai fost astăzi la oră și încearcă să rezolvi conflictul cu calm și în mod amiabil.

| Markos1111 a răspuns:

Explica i ca dacă e ceva de capul la aplicația aia da o eroare de câțiva metri sau ceva de genul cum e si pe GPS ul normal si când faci o comanda la taxi din casa sa îți ia direct locația pai când iesi afara se schimba automat nu mai ești in acelasi punct

| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca s-a uitat la ora gresita, ca aplicatia aia NU minte!

| nustiu13579 a răspuns:

încearcă sa discuți calm cu ea. explica i frumos ca ai fost la ora, iar dacă nu te va crede, ai putea apela la ajutorul profesorului /profesoarei de mate pentru a lămuri situația cu mama ta. nu critic, dar dacă ai fost la magazin in ora de mate, mai bine recunoaște. am fost și eu intr o situație asemănătoare acum ceva timp și nu a ieșit prea bine. mult succes