| AmaliaMocanu a întrebat:

Mama mea chiar ma uraste! Tipa la mine din orice.Intr-o zi i-am atins din greseala sacoul pe care il calcase si a inceput sa tipe la mine si sa ma faca in toate felurile(jigniri,injuraturi).
Mai mereu face aluzii ca sunt grasa,proasta,lenesa, urata.
Cateodata ma bate(serios nu gluma cu caqteva palmute), eram la magazin sa cumparam inghetata si am intrebat-o cate sa cumparam si ma inghiontit pur si simplu. Apoi cand sa coboram scarie nu mai stiu ce am facut dar m-a lovit cu sutul in fund de era sa cad pe scari.Cand ma mai cearta imi spune ca eu am fost cea mai mare greseala a vieti ei,ca sunt o nenorocire, sunt doar o greutate, ca ocup spatiu degeaba.Ba chiar mi-a spus ca ma uraste!
Ce ar trebui sa fac? Mentionez ca tata si mama au divortat cand aveam 5 ani, mama are un copil cu alt barbat(surioara mea de 1 an)care(copilul) e plecat la tara la bunici mei.

Răspuns Câştigător
| IAmAFreak a răspuns:

Daca tatal tau mai e in viata, de ce nu te muti la el? Saun nu ai un prieten/prietena mai buna care sa te ajute?
Incearca sa-ti ignori mama, poate ea chiar nu te iubeste, si tu te-ai nascut din greseala. Nu trebuie sa pui la suflet, incearca sa faci ceva care sa-ti preocupe timpul, si inearca sa o eviti. Nu are de ce sa tipe la tine degeaba, iar daca o face pur si simplu nu o baga in seama.
Probabil tu chiar esti puternica, eu una as tipa la ea si as face un scandal monstru, daci jos palaria in fata ta, respectele mele.
Noroc si multa bafta, sper sa se rezolve totul big grin

10 răspunsuri:
| monster62 a răspuns:

Dar,zau,mama ta TE URASTE? sau nu mai stie cum sa se poarte cu copii...........sau poate te vede ca un superior, si incearca sa te "detroneze"

| Aresasus a răspuns:

Nici eu nu stiu ce sa mai fac......am aceeleasi probleme, mai bine nu existam...

| AmaliaMocanu explică:

Wow! Miati dat o gramada de rasunsuri folositoare, care mai decare mai utile! Daca as putea v-as da la toti fundite! Va multumesc din suflet!

| IAmAFreak a răspuns (pentru AmaliaMocanu):

N-ai pentru ce, draguta, noi doar ne-am exprimat parerea si ne bucuram ca te-a ajutat (cel putin eu asa gandesc). Sper ca va fi totul in regula. Stii?, imi plac finalurile fericite ^^ Daca mai ai o problema, anunta-ma, imi place sa ajut lumea tongue

| Inuh a răspuns:

Eu spun ca este mama ta si oricat de rea este undeva in sufletul ei te iubeste. Tu comporta-te frumos si iubeste-o in continuare pentru ca e mama ta si datorita ei esti in viata acum. Cat despre faptul ca te uraste eu cred ca a afectat-o foarte mult divortul si acum vrea sa urasca tot ce are legatura cu fostul sot insa crede-ma o mama nu poate sa-si urasca copilul.

| Camelia005 a răspuns:

Daca tu chiar crezi ca te uraste si nu-ti place cum se comporta cu tine atunci sfatul meu ar fi sa nu mai vorbesti cu ea si so ignori eu asa fac cand tipa la mine sau ma cearta crede-ma chiar functioneaza. Daca vede ca no bagi in seama o sa vina la tine si o sa se comporte mai frumos dar daca nici nu-i pasa ca tu no mai bagi in seama atunci inseamna ca nu o prea interesezi parerea mea

| florinnike11 a răspuns:

Eu zic sa anunti politia, nu glumesc. un copil are drepturi. vorbeste cu alte rude ( bunici, matusi. unchi... etc sa te ajute )

| llal a răspuns:

Ai putea sa discuti despre aceasta cu ea, poate e afectata de divort, oricum i-ai putea spune ce simti tu si poate ar fi mai atenta cu tine.

| Andrea_Izabela_1978 a răspuns:

Dacă ai acces la internet, înseamnă că nu e chair asa rau... Dacă te ura, te dădea la o casa de copii.Sa vezi tu bătaie acolo!

| Pu_Iony_1993 a răspuns:

Tot ceea ce pot spune ste ca imi pare rau. Cred ca mama ta nu prea are sentimente "grozave" pentru. tine, poate nu e mama ta naturala... vorbeste cu ea, discutatii si spune-i ca tu chiar o iubesti si intreab-o de ce se comporta asa. daca nu se ntampla nimic nici dupa aia, nu stiu ce sa iti mai fac. Noroc, sper sa reusesti.