| LittleSusie a întrebat:

Mama mea este bonlava. De o luna de zile nu i se mai opreste menstruatia. Nu i'a mai venit 10 luni, iar acum i'a venit si o tine de o luna intr'una.Are 50 de ani. Ea crede ca are cancer pentru ca mai are niste probleme,, jos". Si nu vrea sa se duca la medic. M'am rugat de ea, dar nu vrea.Are si probleme cu spatele, are mereu dureri de cap, are probleme si cu stomacul si acum si asta. O ducem de azi pe maine si probabil de'aia nu vrea sa se duca la medic. I'am zis:,, Vrei sa mori? Sa ma lasi orfana?"[mentionez ca si tatal meu a murit de cancer cand aveam eu 6 ani]. Ea crede ca nimanui nu'i pasa de ea. Mie imi pasa dar nu stiu ce sa fac. Am 15 ani. Nu pot sa o duc de mana la doctor ca pe un copil mic. Iar ceilalti frati ai mei nu le pasa. Ei au acum familia lor, au copii, iar tatalui meu vitreg nu ii pasa nici atat. Ce sa fac? Sunt disperata. Nu vreau sa moara. E tot ce mai am. Cum sa o conving sa se duca la medic? Va rog din suflet, ajutati-ma. Nu vreau sa o gasesc intr'o zi moarta. Eu asi fi singura vinovata.

7 răspunsuri:
| maryy a răspuns:

Buna.'M-a miscat' povestea ta, sincer. Oarecum trec si eu prin aceiasi situatie si te inteleg.Trebuie sa insisti sa mearga la control ceva si sa se trateze pana nu se agraveaza.Totusi la 50 de ani,ma gandesc ca i-a venit asa din cauza ca o intra la menopauza, cine stie, dar pentru siguranta si linistea ta sufleteasca convinge-o sa mearga la doctor.Mult succes si sanatate!

| alin a răspuns:

Cel mai bine cheama ambulanta nu lasa de pe o zi pe alta asa ceva...
asa e cel mai bine sa faci daca chiar nimeni de la tine din familie nu se mai intereseaza de asa ceva e foarte urat.

| alissa6 a răspuns:

Daca chemi ambulanta vei cheltui si mai multi bani eu te sfatuiesc sa vorbesti cu un medic.

| Aly2 a răspuns:

Imi pare foarte rau pentru tine! Chiar nu pre stiu ce sa zic dar poti incerca sa ii arati ca ai nevoie de ea, iar daca ea moare tu nu te vei descurca singura. Sper din toata inima sa o convingi sa mearga la doctor. A si poti sa ii spui : Faptul ca eu tin la tine nu este important? Poate ca doar eu tin la tine dar eu sunt fata ta si sunt mai importanta decat alte persoane care nu tin la tine. Te rog, mergi la doctor pentru mine. Mai avem multe chesti de vorbit, iar daca tu patesti ceva eu cu cine mai vorbesc? Pe cine o sa ma mai pot baza? Mama tu esti tot ce am mai sfant si mai bun de pe lume! Te rog din inima asculta-ma si mergi la doctor! Daca tu mori, cine o sa ma mai iubeasca? Cine o sa ma mai imbratiseze?
Sper ca aceste vorbe sa o convinga. Inca o daca iti pare foarte rau pentru tine!

| Aly2 a răspuns:

Scuze pentru greselile de ortografie si te rog sa imi spui daca o vei convinge sa mearga la doctor!

| Aly2 a răspuns:

Sa imi spui daca reusesti sa o convingi pe mama ta sa mearga la doctor. Si scuze pentru greselile de ortografie facute mai devreme.

| delir a răspuns:

Buna! Cred ca cel mai bine ar fi sa suni la ambulanta fara sa stie ea, e nasol dar asta poti face si e cel mai bine! ai grija!