| Balboa a întrebat:

Mama mea ma maltrateaza! toata ziua da in mine, urla tipa ma bate ma trage de par ma pedepseste din orice si m-am saturat pana peste cap! ce fac?

5 răspunsuri:
| KinoAndreea a răspuns:

Nu stiu...adica poti merge la un psiholog si sa vb si el te ajuta siiiiiiiiugur cu el poti discuta orice vrei si sa nu te simti jignita sau rusinata.

| xInnocentxKidd a răspuns:

Deci.Daca face asa inseamna ca si tu ai facut ceva.Asa face si mama mea cu mine.Eu ca sa o mai linistesc ii prepar micul dejun sau fac curat in casa sau incerc sa nu fac nici o prostie o zi.si dupa ce o "resfeti" ii ceri scuze pentru ce ai "facut"

| Candace a răspuns:

Eu zic sa o tratezi cu indiferenta...mananci la tine in camera, nu mai vorbesti cu ea, te porti ca si cum ai fi singura

| Chriis a răspuns:

Waw
cand am citit asta nu mi-a venit sa cred... poate ea vrea sa fii copilul care nu mai exista, adica sa faci totul perfect.
Daca nu iti convine du`te la un psiholog sau cereti scuze pentru ce "prostii" ai facut sau na, spune-i ca pleci de acasa daca mai face asa... spune-i ca vrei sa fiti bune prietene si poarta o discutie intre 4 ochi cu ea happy sper ca ti-am fost de folos
sa ma tii la curent cu ce se intampla :*

| alex9109 a răspuns:

Te rog sa suni aici si sa le explici ce ti se intampla :
http://www.telefonulcopilului.ro/