Pai nu ii pot cere mamei non stop bani multi pentru epilare ca devine suspicioasa.si ea nu mi-a spus niciodata nimic de epilare.sa vorbeasca cu mine despre asta ca sa ma pot epila si eu ca o fata normala
Ii ceri bani cateva zile la rand, pana strangi de ceara sau de salon. la mine in cartier sunt saloane d'alea de bloc care nu cer mai mult de 500 pentru epilare cu ceara. pana strangi bani, epileaza-te cu lama.
500?:O adica, 50 lei? lol, am ramas muta
Strange-ti niste banuti, cand iti da mama ta bani, nu ii cheltui, si cand ai vreo 25 de lei, mergi la salon, si mergi o data pe luna, si ai scapat.Mult mai putin costisitor.Si intrebi cosmeticiana si alte nelamuriri pe care le ai, pentru ca o sa iti raspunda la toate bafta
Poate mama ta crede ca stii deja lucrurile astea si de aia nu a adus vorba despre acest subiect, dar nu inteleg de ce ti e greu cu epilatul:din motive de bani sau din alte motive?
Fara raspunsuri stupide? sincer ai citit ce ai scris?
E mama ta, ce are daca o intrebi cum sa te epilezi? daca iti arata o sa economisesti bani.Mi se pare ca te complici pentru o problema inexistenta.
Daca vrei totusi un raspuns mai pe placul tau: intreaba o prietena sau o fata mai mare.(nu-mi spune ca nici prietena nu a deschis subiectul asta ca raman fara cuvinte ). Nimeni nu se naste invatat.Sincer eu nu pot sa vad unde e problema
Pai se pare ca singura metoda ieftina si nedureroasa ar fi lama...Sau ai putea sa ceri de la magazin "crema depilatoare", in jur de 10-15lei pe care o aplici, o lasi sa actioneze 5-10min si te cureti de par. Sper sa te ajute
Strange bani si mergi la salon acolo iti vor explica unele chestii daca intrebi.
Crystal2004 întreabă: