Dupa nume ai 16/17 ani, sa iesi in club e normal la varsta asta, incearcva sa vorbesti cu ea si explica-i ca ai o oarecare varsta si trebuie sa iti dea libertate.Inainte dea pleca faceti o intelegere pleci la ora x si stai pana la z daca la ora aceea nu esti pe drum spre casa ea nu o sa te mai lase.Sau daca ea e ingrijorata daca obti permisiunea dai un mesaj din club ala nu dureaza nici 2 minute sa il scrii sa stea si ea mai linistita, e mama, daca esti si singur la parinti e noraml sa isi fac atatea griji.
Esti sigur ca din cauza asta nu vrea sa te lase? Poate ai facut tu ceva si nu mai are increder in tine.In orice caz discuta cu ea si ajunceti la o intelegere.
Fac 17 ani in noiembrie si sunt singur la parinti ...si tot nu ma vrea lasa...ca cica nu poate dormi cat sunt eu plecat si ca nu-i locu meu acolo la varsta asta ci numa pe la 19-20 de ani si ehh mai multe prostii
Ia-i somnifere si puneikle in apa inainte de a pleca, sa vezi ca poate dormi. Vorba Danei, aveti nevoie de mai multa libertate decat fetele, daca nu atunci cand o sa va eliberati o sa faceti ce va taie capu, nu ca nu ar fi valabil si pentru fete. Discuta cu ea si ajungeti la o intelegere, ea nu te poate tine legat de calorifer. Explicai ca timpurile sau schimbat.
Exista asemenea conflicte intre generatii. Daca ai fi fata mi s-ar parea logic sa fie mai protectiva, dar eu sunt de parere ca baietii ar trebui lasati mai liberi, ca altfel vor fi tinuti sub papuc si de neveste Daca nu ai nimic de ascuns, eu zic ca cel mai bine e sa o iei cu tine intr-o seara, sa vada ca totul e in regula, ca esti in siguranta si ca nu are de ce sa isi faca griji. Nu trebuie sa te simti stanjenit de cei care vor face comentarii cu privire la faptul ca ai venit cu mama, sunt doar invidiosi si frustrati care nu au mame cu suflet tanar acasa. Si sa respecti intotdeauna ora la care ai promis ca vii acasa.
BlackAngel94 întreabă:
anonim_4396 întreabă: