| AnemonaP a întrebat:

Mama nu stie ca eu port sutien, cand plecam, ma duceam in alta camera si mi-l luam.Am 13 ani si nu stie ca port.Am 2 de care ea nu stie, le tineam in dulap, si a facut curat, si nu mai sunt sad le-a luat sigur o sa -mi zica de ele, a facut azi curat si nu mi-a spus cv de ele, mi-era rusine sa-i spun sa-mi cumpere sutiene sau sa port sutiene, as vrea sa fiu ca orice fata sa nu ma mai ascund sad, si nu-i spun, ce scuza sa-i zic? daca ma intreaba? Funda+vot P. s. Fara raspunsuri stupide

11 răspunsuri:
| Bojthe a răspuns:

Intr-un fel nu te inteleglaughing adica de ce trebuie sa ii dai mamei toate detaliile vietii` tale? Eu as face asa: m-as duce la magazin mi-as cumpara unul doua 5 100 nu conteaza... si as incepe sa il port si in fata mameilaughing cu timpul va observa ca porti.In cel mai rau caz iti va tine un discurs interminabil dar tu vei ramane cu sutienul. Mama cand a vazut ca port( din clasa a 6 de la final) a zis ca nu e bine dar cu timpul s-a obisnuitsi acum il port zilniclaughing mama chiar ma intreaba daca imi iau o bluza mai transparenta daca nu mi se vedelaughing oricum nu te teme totul are un inceput

acum sunt in clasa a 8a bafta si spune-mi pe privat ce ai rezolvat. Inca ceva incearca ca la inceput sa iti iei un sutien mai ieftin ca daca ti-l ia sa nu suferi o pierdere prea marehappy
funda?

| Gabrielaaaa a răspuns:

Ar fi dragut sa ai discutie sincera ca de la fiica la mama si sa ii spui ca ai crescut si ti-au crescut si sanii si ca acum trebuie sa porti sutien pentru ca daca nu, se vede si urat cand ai un tricou ceva se vede ''totul'' si din cauza asta te vei simtii prost! Si poti sa ii mai spui si ca sutienul e foarte bun pentru ca iti protejeaza sanii si oricum la varsta asta toate fetele poarta si ar cam trebui si tu. Sper ca te-am ajutat! Bafta!

| RoXxy a răspuns:

Poi de ce nu discuti dechis cu mama ta? ii spui ce esti destul de mare ca sa poti sutien si sigur va merge chiar ea cu tine la magazin sa iti cumpere.Acum cred ca e suparata din cauza ca ai ascuns acest detaliu despre tine.Du-te la ea si intreab-o de sutiene si daca te cearta spune-i ca la varsta asta toate fetele poarta sutien si ca te faci de ras atunci cand iti e frig pentru ca se vad sfarcurile prin bluzabig grin

| RawrLexa a răspuns:

Ncii pe mine nu ma lasa,dar cu timpu,m-a lasat,i-a si poartele fara sfiere, si cand isi da seama, zii ca ti se avd urat prin tricou 'sfarcurile', si baietii se uite la sanii tai, si nu-ti place.si zii ca porti doar la scoala,si incet,incet ea se av obisnui cu idee,si va fi satisfacuta.:*!`
Succes, daca vrei sa te imi ajut cu cv, lasa msj.; x

| Doηηa a răspuns:

Wow. nu inteleg, tie iti este rusine de mama ta? nu trebuie sa iti fie rusine, pe mine ma sfatuit chiar mama sa port sutien! Deci intreab-o de ele fara a fi jenata, bafta! pa.pa happy

| euzictutaci a răspuns:

Pai nu ai de ce sa fii rusinata.incearca sa vb cu mama ta si sa-i spui ca vrei si tu o forma a sanilor.eu sunt in clasa a 7-a si nu sunt foarte dezvoltata insa port sutien.si chiar mama m-a sfatuit sa port.happy

| girls97 a răspuns:

Buna Andra pff nu stiu ce sa zic nu mi s-a intamplat asa ceva arataile sh spune-i gen mami iauite ce mi-am luat imi sta bine? saw nu stiu spune-i : mama vreau si eu un sutien toate fetele aw numai eu nu sh ma simt prost imi cumperi sh mie unul te rog? nu stiu nu am patsit asa ceva sper ca te.am ajutat succ pwpiilove struck

| ÎngerCretin a răspuns:

Ar trebui sa-i spui adevarul. Asta e cel mai bine ca daca minti te poate prinde.
Bft!

| Duffiii a răspuns:

Cred ca ar trebui sa.i explici mamei tale ca estti destul de mare pentru a purta sutien si ca toate fetele la varsta ta poarta. Sigur va intelege si nu va mai fii suparata ca i.ai ascuns acest lucru.incearca sa fii mai deschisa cu ea in orice privinta.:*sper ca te.am ajutat. funda?big grin

| Ajuttot a răspuns:

Poarta maieu in loc de sutien nu e chiar acelasi lucru dar se apropie http://bit.ly/1qkUU2l

| beenedetta a răspuns:

Buna andra333 te- as sfatui sa-i spui ca vreai si tu unul.Ii poti spune ca toate fetele poarta vrei si tu sa porti, sper sa-ti fie de folos?