| burymeatmakeoutcreek a întrebat:

Mama se supara pe mine pentru ca nu vreau sa beau apa dupa ea. I-am explicat ca nu mai beau apa dupa nimeni pentru ca pur si simplu sunt o persoana care e scarbita foarte usor. Ea incearca sa ma faca sa ma simt prost, imi spune,, cel mai urat lucru este sa-ti fie scarba de parintii tai", mie nu imi e scarba de ei! Ii iubesc foarte mult, nu inteleg de ce chestia asta o deranjeaza asa tare… Nu stiu ce sa fac pentru ca asa sunt eu!

6 răspunsuri:
| melanya a răspuns:

Spune -i mamei tale că nu are rost să discutați în contradictoriu din cauza unui lucru fără importanță. Cumpără câteva căni cu zodii, iar fiecare să bea din cana cu zodia lui.

| 1997onur a răspuns:

-_-

| Furnicuta000 a răspuns:

Unii oameni sunt obsedati cu mancatul si bautul dupa altii. Eram odata cu o prietena, mancam cate un sandvis si o vad dintr-odata cum musca din al meu. Mi s-a parut deplasat. Educatia asta e din familie. Eu nu am putut niciodata sa mananc sau sa beau dupa cineva, chiar daca e din familie. Si acum daca sunt la masa sivad ca cineva scoate castraveti murati din borcan cu mana mi se urca sangele la cap si il rog sa ia o furculita. Stiu ca poate sunt prea exagerata. Oricum nu e ok sa bei apa dupa altcineva, oricine ar fi, si el nu trebuie sa se simta jignit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unele persoane sunt mai sensibile.
Asta ar trebui sa stie mama ta.
Si sa te respecte asa cum esti pentru că doar asa poti tu sa fii.

| Traumos1 a răspuns:

Spune-i mamei tale data viitoare că nu îți este scârbă de ea în special sau de familie, ci oricine ar bea înainte, nu vrei sa bei după altcineva pentru că probabil esti germofoba ( fobie de germeni/virusuri) și nu este o ofensă la adresa ei, ci te face pe tine sa te simți inconfortabil, tu simțind că este ceva ce ține de igienă și atât. Multe virusuri pot fi transmise astfel.
Nici eu nu beau după altcineva pentru că de fiecare data fac herpes din cauza asta, nu trebuie sa fie un subiect care să te facă să te simți vinovată pentru că nu ai de ce.
Nu ești tu sensibila, mama ta este.
Succes!