Într-adevăr, este o poveste tristă... însă Dumnezeu poate schimba o poveste cât de tristă într-una fericită. Și știu că sună ca ceva teoretic, însă crede-mă, nu este ceva doar teoretic.
Poate ar fi bine să stai de vorbă cu cineva pentru început, fie un psiholog sau altă persoană mai apropiată. Încearcă să ieși din casă, la aer curat, să vezi fețele oamenilor mai des...pentru că izolarea exagerată te deprimă, iar asta te face să mănânci mai mult. Încearcă să te ocupi cu ceea ce te face fericit, nu doar să mănânci, ci și cu celelate lucruri de care ai povestit aici de multe ori - cum ar fi să îți îmbogățești cultura generală și să devii priceput în ale nutriției, prin studiu.
Un îndemn pe care ți-l ofer din tot sufletul este acela de a citi Biblia, mai ales Noul Testament...pentru că Evanghelia te transformă, iar din viața Lui Hristos primești și tu viață, Hristos fiind Însăși Viața și Învierea. Scrie că cine crede în El, chiar dacă va fi murit, va trăi.
Îți doresc să fii fericit și să conștientizezi mai mult iubirea eternă și perfectă pe care Dumnezeu ți-a păstrat-o din veșnicii.
Ai incercat sa te apuci de gatit? (ma refer sa devii bucatar) Cred ca ti-ar placea sa faci asta daca iubesti mancarea. (spuneai ca vrei sa gasesti ceva de facut care sa te bucure cum o face mancarea, iar eu una cred ca poate iti va placea sa stii mai multe despre felul in care e facuta, despre cum se face X lucru si sa experimentezi mai mult in zona asta) Timpul nu il poti da inapoi, insa poti sa te bucuri de prezent. Priveste partea buna a lucrurilor : in trecut invatai bine, asadar ai mult potential + ai doar 27 de ani, inca ai suficient timp sa iti refaci viata. Sunt sigura ca mai sunt si alte lucruri bune. Ar fi o idee sa incerci sa te apuci de un sport, fiindca pizza si ciocolata zilnic suna groaznic pentru sanatatea ta. (nu pentru masa ta, te rog sa nu intelegi gresit, ci strict pentru sanatatea ta si pentru organele tale...) Daca simti ca mancarea te face fericit nu e nimic rau in asta, insa trebuie sa gasesti si altceva de facut. (un sport musai ca sa fii sanatos + inca ceva. Nu ai niciun interes cu privire la nimic nimic? Nici macar la o stiinta, o meserie, ceva care sa iti mai ocupe din timp? E imposibil sa nu iti placa nimic. Cat despre 40% satisfactie (spuneai la un momentdat), e destul de bine, sa stii. Daca exersezi ceva ce iti aduce chiar si 30% - 40% bucurie vei vedea ca in timp doar vei deveni mai interesat de lucrul respectiv
Sa ai o zi placuta!
ale0409 întreabă: