| djalexandrual a întrebat:

Mare problema! Ieri am facut 2 ani de relatie cu iubita mea mai mare cu aproape 2 ani decat mine.Am o colega de clasa care are si ea iubit de 3 ani. Ne-am dat seama ca intre noi e ceva mai mult decat o amicitie de colegi.Am inceput sa iesim pe ascuns ( iubita mea si cu colega mea fiind foarte bune prietene. Mai tot timpul iesim toti 4 impreuna). Iesind pe ascuns am ajuns la saruturi, atingeri etc. Desi stim ca nu e bine ceea ce facem nu putem nici renunta la relatiile noastre pentru ca o sa ranim persoane, dar nici la noi.Joia asta mergem in excursie cu clasa.Si am discutat despre ce o sa se intample.Concluzia la care am ajuns ambii e ca ne dormi sa facem dragoste unul cu celalalt, si stim ca o sa se intample asta cu cea mai mica ocazie in respectiva excursie. Problema e ca dupa nu o sa mai tinem legatura si stim ca o sa doara rau.Viata e o curva.De ce face asta cu noi?

2 răspunsuri:
| M7Seven a răspuns:

Daca nu mai tineti la ceilalti parteneri cred ca cel mai corect ar fi sa va despartiti si sa va creati realtia voastra.In momentul de fata ce e intre voi este destul de complicat si destul de greu.Ai 2 variante ori va despartiti si incepeti voi o relatie, ori consumati aventura asta a voastra, ramane intre voi si acolo moare

| BogdăneI a răspuns:

Mai rau doare sa inseli decat sa te desparti de cineva si minciuna "are picioare scurte".
Sfatul meu este ca amandoi sa va despartiti de iubitii vostrii, chiar daca este dificil, este cel mai corect.
In plus, daca aveti sentimente unul fata de celalalt nu trebuie sa le irositi.