| Pitufinaa a întrebat:

Marti o sa merg in excursie la Sighisoara cu clasa mea clasa a6a si clasa a7a. Ce as putea sa imi iau cu mine ca sa ne distram in tren, avand in vedere ca drumul va dura cel putin 3-4 ore.
Multuuu`:*
Astept raspunsuri:*

Răspuns Câştigător
| Name2 a răspuns:

Poti sa iti iei un joc. Cel mai probabil jocul tau preferat. Poti sa iti mai iei carti de joc(invata trucuri de pe internet si jocuri noi), daca ai jocuri pe telefon puteti sa alegeti un joc si sa faceti concurs(cine aduna cele mai multe puncte), o carte daca iti place sa citesti. Uite un joc de cunoastere:scrieti fiecare pe un biletel - culoarea parului, sexul(feminin sau masculin), culoarea ochilor. Puneti toate biletelele intr-o palarie si trageti fiecare cate un biletel.Iese cineva in fata si citeste biletelul care i-a picat in urma tragerii.Incearca sa ghiceasca cine este.Pesoana despre care este vorba iese in fata si citeste si ea/el biletelul tras.Mai stiu un joc: Profesorii sau un elev sa faca biletele cu intrabari de cultura generala.Fiecare imparte trage un bilet si raspunde la intrebare.Sa ai o excursie frumoasa!

| Pitufinaa explică (pentru Name2):

Mersii tare mult:* A fost de folos:*

1 răspuns: