Da, este.
Stai si rabda pana la nunta. Doamne fereste sa te masturbezi! Adica ce om normal ar face asta? Doamne da-le minte la pacatosi!
Deci nu fa pacatul sa te masturbezi! Dumnezeu sa fie cu tine!
Si pe asta vrei sa-l pui in randul GAYlor; de-l trimti pe "Domnul" sa fie cu el? )
Am fost sarcastic
Oricum daca ii ziceam ca nu e pacat, el tot nu ma credea. Asa ca de ce sa imi bat gura?
Sa stai toata viata cu teama asta ca o sa fii judecat pe lumea cealalta pentru ce ai facut aici. Vai mama... -_- Eu nu sunt credincios dar totusi sunt o persoana amabila
Fiecare cu stolul lui de pasarele; dar unii au una singura ( religia ) si mereu o scapa din colivie. )))
In iad cu el; cai gratis caldura, bautura curge rauri-rauri, femei pe alese si muzica la maxim. ))
Daca iti traiesti viata dupa toate minciuniile crestiniilor si toate bazaconiile scrise intr-o carte numita biblie. Atunci da, e un pacat!
Nu e adevarat esti foarte rau in biblie nu sunt scrise minciuni
Da si nu.Da daca o faci ganditu-te la ceva erotic, nu daca o faci sa treaca timpul.
Da este, asta din perspectiva creştinilor, orice act care nu ajută la "popularea" lumii este un păcat. Alte exemple ar fi sexul protejat sau oral.