anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mate-Info VS Filo. Care profil l-ati alege? Pro si contra.

6 răspunsuri:
| GroparuVesel a răspuns:

Stiinte sociale.

| Dexaa a răspuns:

Păi, din astea două aş alege filologie din simplu` fapt că-mi place la nebunie engleza şi româna.

| Carla0444 a răspuns:

Depinde ce-ti place tie mai mult. Eu as alege filologie!

| Apocaliptic a răspuns:

Pai acum depinde:
-Daca iti place Matematica(ca o faci de 6 ori pe saptamana), fizica, chimia du-te la Mate-Info

-Daca iti place Romana(ca o s-o faci de 6 ori pe saptamana),ISTORIA, psihologia, biologia, civica du-te la filologie

Mai depinde si de ce vrei sa faci in viitor:
- Daca iti place munca la birou unde se castiga bine(zic eu) du-te la mate-info

- Daca iti place sa fii profesor/oara(pentru ca o slujba mai buna de atat nu gasesc) du-te la filo.

Eu unu daca ar fi sa aleg dintre astea doua as alege mate-info.
Dar, in fine, eu am ales Economic sau Turism si alimentatie. Acum astept la ce liceu m-a repartizat si ce profil.

| MariaChrii a răspuns:

Ala mate info avantaje:istorie putina si usoara,geografie la fel putin si usor,engleza la fel,franceza la fel,romana te lasa mai usor
dezavantaje multa mate si grea + bac la mate la care nu prea trece lumea,apoi multa chimie, fizica, bio, info(desi asta nu e chiar asa rau), acum sa iti sp la ce dai teze:mate, rom, chimie/fiz/bio la alegere

Acum filo avantaje putina mate(doar primii 2 ani si fff usoara), putina fiz tot asa doi ani, chimie tot 2 ani,bio usor

dezavantaje faci multa istorie si orele cresc de la an la an la ambele profile unde faci multe ore tiam sp unde si care sunt,apoi faci eng multa,franceza la fe,romana la fel si aici se pune accent pe citit,geo la fel,o ora de latina si restul orelor sunt normale la ambele profile adica religiee,desen,muzica, sport etc

teze la filo dai la ist, rom, eng/franc, latina, si cam atat succes si astept funda

Răspuns utilizator avertizat