| razadeluna a întrebat:

Materia scolara cea mai detestata?

25 răspunsuri:
| Victoria a răspuns:

Chimia.

| marrr a răspuns:

Germanaangryangry

| Pho3nix a răspuns:

Matematica.hee hee

| Ana-Maria94 a răspuns:

Matematica:-&

lolita
| lolita a răspuns:

Eu uram biochimia, cred ca din cauza profesoarei care nu stia sa ne explice, ne preda cate 6 pagini, nimeni nu invata. ps: matematica era preferata mea.

| liveincolors a răspuns:

Chimia, fizica si matematica.

| Bia:X a răspuns:

Mate fizica chimie bio clar tot ce tine de profilul realhappy aaaaaa si germana nu pot sa o suportsad nu stiu de ce da nu o suporthappy

| PuяpℓeMusic a răspuns:

Fizica, Chimie si Romana.

| l0rre a răspuns:

Cred ca matematica

| pedaladeacceleratie a răspuns:

Fizica... am un 1 si un 7 laughing

| Aero a răspuns:

Mie mi-au placut toate materiile posibile. Problema e ca poti detesta unii profesori. Ce-i drept...eu nu cred ca exista materie pe care sa ajungi s-o detesti, mai degraba profi pe care ai vrea sa-i vezi in capcanele lui Jigsaw. (cei care au urmarit seria de filme Saw, stiti la ce ma refer devil ).

| Alice_2134 a răspuns:

Geografia

| anusha a răspuns:

Fizica si matematica.

| deel a răspuns:

Germana pentru ca profa e cam trulu-lulu si istoria uneori cand ne face profa sa ne cada pchii in gura

| BingBang :D a răspuns:

Sunt in clasa a5a si nu... urasc biologiaaaa

| Clauditza a răspuns:

Fizica si matematica da mai mult fizica

| DuffMckagan a răspuns:

Matematica clar matematica

| Iustina17 a răspuns:

Matematica si Fizica

| No.More.Sorrow.:) a răspuns:

Mie imi plac toate materiile [ intr-o oarecare masura laughing ], doar ca nu prea ii agreez pe profesori happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai chiar daca pare ciudat, sportul...sunt neindemanatica si am urat intotdeauna sportullaughingsi matematica ca in fiecare semestru nu imi iese media sa ma chinui sa aiu 5rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Informaticsa! cea mai tampitea mateire nu ma prostii ionvata asa ceva c e dreaw ne i-a pe noi cui c+++ cu numer sprime divizoraei la cec ne folsest noua? Cwea mai misto materihe se psportu; l pauzee si acasa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Chimia, biologia, geografia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu pot sa zic ca am o materie care o detest. Adica unele marterii se pot incadra in aceasta catalogare pentru ca nu ma descurc. Ar intra matematica, ori cata teorie invat nu ma ajuta cu nimic pentru ca la practica sunt varza si ma pierd sad.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fizica , clar !

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fizica, clar!

Întrebări similare