| CopilulVacanta a întrebat:

Mda.Deci:Am 13 ani, 1.63m si 50kg.Sunt grasa? Unii imi spun ca da.altii ca nu.thinking chiar nu stiu ce sa facthinking Daca imi pun ambitia slabesc dar trebuie sa fiu motivata. dar unii ma demoralizeaza zicand ca sunt grasa. iar altii ma sustin zicand ca nu-s nici grasa si nici slaba. Voi ce ziceti?thinking

3 răspunsuri:
| ioana181 a răspuns:

Nu esti grasa. Kilogramele (la copii) trebuie sa fie mai putine decat cati cm ai peste un metru. Tu ai 50 kg si 1. 63. Acum depinde si cum e corpul tau. Poti sa fii slaba la maini, fata, abdomen si ai picioare mai mari. Esti inca in crestere. Uite ca sa te linistesti http://www.doctor.info.ro/calculator_greutate_ideala.html

| liveincolors a răspuns:

La inaltimea ta, 50 kg mi se pare perfect. Nu conteaza ce zic ceilalti. Daca tu te simti bine in pielea ta, nu vad nicio problema. Daca TU consideri ca trebuie sa slabesti, mai da vreo 2 kg jos. Dar, repet, mie mi se pare ca esti perfecta asa cum esti.

| AlinaMarianaIipc a răspuns:

Eu am 1, 52 si 46 de kg dar am 14 ani! daca esti inalta logic ca cantarsc aproximativ 70% oasele degeaba te ambitionezi sa slabesti ca nu vei face mare lucru!