| daaaaaa a întrebat:

Mda... iar eu din nou. As vrea sa stiu care ii faza cu "prietenu" adica daca nu am toate fetele :"ce? cum sa nu ai?" adica eu cu baietii ma inteleg ca si amici uneori mai bine decat cu fetele.si ma cam deranjeaza ca toate fetele au iar eu nu (am 13 ani:d)

6 răspunsuri:
| Carlene a răspuns:

Nu ar trebui sa te deranjeze!
Eu am 17 ani si pana acum nu am vrut un prieten!
Stai linistita ca il vei gasi!
Pe masura ce te maturizezi pretentile tale la un baiat cresc.
Eu marg pe ideea"UNUL SI BUN!"
La ce te ajuta daca ai 1 prieten pe saptamana?

Voi ce parere aveti?

PS - Uneori baietii sunt mai de incredere!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si ce daca nu ai? Eteee nah` dom`le;-j. Cand te mai intreaba spune`le ca ai timp, vorba @silviei "de ce sa te legi la cap daca nu te doare?" Ai 13 ani, chiar ai timp.

Sa fi iubita`!love struck :*:*:*

| St!L a răspuns:

Chiar m-a amuzat intrebarea ta.laughing
Care e problema? Tu de ce vrei sa ai un iubit la o varsta atat de frageda? Crezi ca dai mai bine in ochii prietenilor tai?
Vezi-ti de scoala si alte activitati pe care trebuie sa le faci la varsta asta si lasa baietii ca pentru baieti o sa ai timp o viata intreaga.Nu te mai compara cu celelalte fete ele o sa ajunga niste mari,, curve''.

| claudica a răspuns:

Eu a 15 ani si nu am avut niciun prieten pana acum
pentru ca baietii pe care i-am iubit eu nu m-a iubit ei...mna am primit cereri da nu ma intere sa fiu cu cineva de diistractie asa... fara sa simt nimic pentru el. nu ar trebui sa te deranjeze. Daca ai un prieten e pentru ca il ibesti nu pentru ca au toate fetele mna asta e parerea mea:*

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Mergi pe afară, învaţă, joacă-te cu păpuşile, nu trebuie să ai relaţii de la vârsta astahappy
Să nu îţi mai pese de ce zice toată lumea pentru că fiecare are părerile lui, iar dacă tu vei trăi după ale altora şi nu vei avea ale tale atunci nu ajungi niciunde.happy

| daaaaaa explică:

Ms de raspunsuri happy si chiar n-am nevoie adica sa aiba ele am toata viata inainte >big grin