Heei \:d/!
Pai...
1.Cel am romantic gest din partea unui baiat ar fi dupa mine un simplu zambet, un salut sau sa te ia de mana, in brate .
2.Mi-a dat haina lui cand afara ningea si era frigg .
3.Pai imi place sa fie foarte atent cu mine, sa ma tina de mana, sa stea cu mine,sa radem impreuna, sa fie sincer, si sa aiba incredere.
4.Pai la mine prima data cand am fost singuri m-a luat de mana, apoi in brate, apoi mi-a dat un pupic [pe obraz].Si afara ningea asa de frumos
5.Pai m-as uita in ochii lui .
6.Pai mie sincer nu-mi prea place, doar daca ma tine langa el [de talie] .
7.Nu prea.
8.Cateodata.
9.Pai baietii nu stiu multe lucruri pe care nici nu trebuie sa le stie [ deloc!].
Sper ca te-am ajutat !
Te pup
Si, bafta cu fetele
Mai dai si funda?
Nu iti rapund ca nu am chef sa vb despre ex'ul meu
si ce ai vrea sa stii de noi?
adica ca si voi,"baietii"si noi avem toate genuri diferite.adica nu toate fetelemor dupa unu cu fite, ca are fite
sau in loc de un bad boy eu as alege mai mult unul cu bun simt
poate unde tu vezi ceva dragut la o fata, altu sa considere urat si tot asa
asa ca.
>:d
1. sa spuna te iubesc si chiar sa creda ce zice
2. ochii
3.sa nu insele, sa fie sweet, degajat si cu simtul umorului sa fie dragut, sa nu fie PORC jeez`ce imi place sa imi bat joc de baietii care se iau prea in serios! hello! lumea nu se invarte in jurul vostru ]. Sa fie el insusi, sa nu se prefaca.
4.frumos romantic...
5as creea un subiect de conversatie...
6.nu conteaza. cu conditia ca atingerea sa nu fie din perversitate
7.nu
8.nu
9. ca avem si noi sentimente, si destula minte sa ne dam seama ca sunteti niste porci cateodata.
Asta e punctul meu de vedere. ahmmm... fiecare fata e diferita, incearca sa o cunosti inainte sa faci ceva care s`ar putea sa regreti
Pa, pa.
1sarut 2 nu mai am uibit 3 imi place sa fie romantic nu-mi place sa ma critice 4 sunt virgina 5 i-as spune direct 6 pe gat 7 nu 8 da 9 baietii nu stiu despre noi fetele ca nu ne place sa ne critice /enerveze
cristina_9458 întreabă:
maria12345678910111213141516171819 întreabă:
Diorrus întreabă: