Poti fi prietena cu ea fara sa ii spui secretele tale. Secretele nu le spui la nimeni. Cand ceri sfatul trebuie sa pui intrebarea cat mai impersonal. In plus, eu as vorbi cu mama mea si as ruga-o sa nu mai spuna la "lume" lucrurile pe care EU le consider "personale" - acesta este un lucru care are valoare la orice varsta. Spune-i ca "tu ma consideri copil; este adevarat, sunt copilul tau, insa trebuie sa observi ca in plus sunt si om si trebuie sa imi respecti sensibilitatile ca atare."
In caz contrar (incepand cu prima ocazie), i-as spune: "am sa merg la scoala si am sa discut numai cu un profesor/-ara de incredere lucrurile personale, si am sa specific ca fac asta pentru ca mama mea m-a facut sa nu mai am incredere in ea".
Pai incearca sa-i zici ca daca nu iti pastreaza secretele nu i le mai zici...si lumea nu are dreptul sa-ti stie tie secretele, pentru ca sunt intime, ale tale si tu hotarasti daca le zici si cui le zici...incearca sa ai o discutie serioasa si deschisa cu mama ta. Sper ca ti-am fost de ajutor
Naspa situatia dar poate mama ta vrea sa ceara sfaturi si de la altii, nu numai ce gandeste ea sa puna in aplicare.parerea mea. daca simti ca nu poti avea incredere totala in ea ca dupa aia spune nu stiu cui, mai bine fi mai rezervata in ceea ce priveste destainuirile.
Mami tau are prea multa incredere in cei din jur.cam rau din moment ce stim cu totii cum e lumea in zia de azi