| ҳ̸Ҳ̸ҳGeorgianaҳ̸Ҳ̸ҳ a întrebat:

Mdaaaa...deci nu stiu daca a fost mereu asa dar din cate observ pana acum astia isi bat joc de noi! Care astia? Pai, astia de la conducere.In afara de faptul ca traim asa cum traim.si tara asta se duce de rapa ce sa aud in seara asta la stirithinking cica posibil sa inghete anul scolar:O.Se apropie testele nationale sau in fn ce dam acum, ca ne-au zapacit de tot.Si protestele sunt in plina desfasurarestraight face. Sunt de acord si cu faptul ca profesorii (sau cel putin unii)au salarii mici dar totusi ce vina avem noi pentru asta? Adica daca fac greva pana la urma tot elevi au de suferit, sunt unii care chiar vor sa invete si care chiar vor sa-si creeze un viitor. Dar cu timpul ajung la concluzia ca in tara asta, greu iti creezi un viitor! In fine, nu e chiar o intrebare, dar daca se poate as vrea sa va dati si voi cu parerea despre ceea ce sa intampla.(si va rog fara raspunsurii si comentarii inutile...nu-ti convine treci pur si simplu mai departe, daca am facut vreo greseala scuze am scris repedebig grin)

Răspuns Câştigător
| chupachups1234 a răspuns:

Am aflat ca un profesor de gimnaziu are salariul de 20 mil lei vechi. Si pentru ca preda la 2 scoli, ia 40 mil pe luna. Voua vi de pare putin? Ca sa nu mai zic ca poate lucreaza si sotul.
Atunci ce sa mai zicem de cei care au cate 5-6 milioane de lei lunar? Ei cum traiesc din banii astia, si nu se mai plang, nu mai fac greva, si chiar daca ar vrea sa faca ar fi dati afara in suturi, nu s-ar mai uita patronul la ei ca nu au ce sa manance. Daca statul ar actiona la fel cu ei ar mai spune ceva? Nu! Ar fi bucurosi ca au un loc de munca si un salariu destul de bun. Dar s-au invatat asa, stiu ca nu le face nimeni nimic si ca statul trebuie de fiecare data sa le mai dea cate putin pentru ca cineva trebuie sa le predea copiilor.

6 răspunsuri:
| ina a răspuns:

Profesorii sunt oameni, au familii, copii... Daca parintii tai ar fi fost profesori tie ti-ar fi placut sa nu aveti bani, sa reduceti portia din orice si totusi sa nu fie indeajuns? E gresit sa crezi ca ei dau vina pe noi, bineinteles ca vor ca elevii din scoli sa fie pregatiti, pentru ca avem nevoie si de medici nu doar de zugravi, dar, totusi, li se cuvine si lor un respect.Problema e ca nici asta nu mai primesc.Nicidecum nu ingheata anul, fi serioasa! PS. Cred ca intrebarea asta era de alta categorie, chiar daca esti adolescenta.

| ҳ̸Ҳ̸ҳGeorgianaҳ̸Ҳ̸ҳ explică:

1 am pus categoria la intamplare
2 am zis ca sunt de acord cu faptul ca profesorii sau salarii mici
3 nu e vina noastra ca astia de la conducere isi bat joc de tara

| chupachups1234 a răspuns:

Nu pot sa-mi dau seama; profesorilor le e atat de greu sa inteleaga ca statul nu are bani? De unde, daca nu sunt?! Probabil ca o sa spuneti ca de unde are statul bani sa dea pensii sau salarii de lux; hm... tot timpul cand spui de stat te gandesti la actualul guvern si la Base, dar totul a ramas de la vechea conducere, asa ca banii sunt repartizati asa cum sunt, pana nu se schimba sistemul statul nu are bani de dat. Si din nou... de ce nu se face ceva? : pentru ca legile nu sunt aprobate, pentru ca constitutia trebuie modificata, iar cei din opozitie se gandesc doar la profitul personal. de asta nu se poate face mare lucru; Boc nu e magician.

| gabryel a răspuns:

Sunt nebuni daca ingheata anul scolar adica eu m-am chinuit sa chiulesc si sa inventez tot felul de pretexte sa nu merg la scoala si ei... ar fi nasol pentru ca eu trebuie sa imi iau diploma acum in a 11 a de mecanic auto calificat si cum adica sa repet eu iar anul pentru ca vor ei salarii mari. Poi de ce, nu e corect altii traesc cu 5 mil si astia dupa ce vin la scoala si isi bat joc de noi mai vor si bani multi nu va convine plecati in strainatate si aveti salarii mari nu ca aici, vai de capu' vostru sunteti si voi profesori.

| Ruxyana a răspuns:

Ceauhappy
sunt de acord cu tine, Romania se duce de rapa, potii sa ai si 5 facultati ca tot n'ai unde sa lucrezi si apoi se intreaba toti de ce pleaca asa multi romani din taraangry, noi nu suntem de vina ca guvernul care banii?, vaisamar de Romania asta si de totangry, acum eu sunt in clasa a8-a si or bagat acum examenul iar noi trebuie sa dam si examen si tezaangry, iar unii profii ai nostri dormn la noi la oraangry, ce sa facemm se vede ca Romania asta a ajuns ''sus'', asa cum vor astia de la pardidangry, pe ei nici nu-i intereseaza de noi ei vor doar banii in buzunar si atat:]...winking

| Clauditza a răspuns:

Romania e de *** mi-e rusine ca traiesc in Romania.