anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mdah. Mi'a cam pierit increderea in mine, desi credeam ca n'o sa mi se intample niciodata, s-a intamplat spre nefericirea mea. De ce? Pur si simplu 2-3 respingeri indirecte, si s-a ales praful de tot ce tine de mine. Nu mai rezist sa fiu in aceeasi situatie, pentru ca nu mai merge nimic! NIMIC! Din simplele motive in legatura cu 'diferiti'. "Nu tu dragoste, nu tu fericire" - vorba ce s-a agatat de viata mea si nu mai vrea sa plece.

Si intrebarile: Ce ma fac? Cum recapat acea incredere?

...::Si da, am ajuns sa cred ca sunt urata ca moartea, desi nu am auzit asta de la cineva, despre persoana mea::...

Răspuns Câştigător
| Shinen a răspuns:

Buna!
In primul rand, nu trebuie sa disperi. Si eu am fost respinsa de multe ori in viata, chiar cand nu ma asteptam.
Orice om este frumos, orice om are trasaturi frumoase.
Nu trebuie sa iti pierzi increderea in tine. Cine te-a respins? Daca e vorba de baieti, ei, unii baieti nu se prea descurca la capitolul "blandete". Cum sa fii urata ca moartea? In niciun caz. Chiar daca nu te cunosc sunt sigur ca ai si trasaturi frumoase.
Pupici!
Pa, pa.

4 răspunsuri:
| Alexa_4468 a răspuns:

Crede-ma ca de respingeri o sa te lovesti toata viata! Trebuie sa inveti sa lupti pentru ceea ce esti si sa nu te dea nimic in spate si in special sa nu te demoralizeze. Sa sti ca persoane urate nu exista! Laura are dreptate oricine are ceva frumos si oricine are ceva deosbit! Dupa felul mesajului tau banuiesc ca nu esti asa mare.Insa asculta-ma pe mine pentru ca intr-un fel suntem amandoua in aceeasi situatie: o sa ai parte de relatii toata viata ta si o sa cunosti tot felul de oameni si tot felul de mentalitati de gesturi si fixuri.Ai destul timp.Momentan trebuie sa te distrezi si sa interactionezi cu toata lumea pentru a invata cate ceva despre oameni si pentru a invata sa recunosti un om parsiv sau un om de treaba! E foarte important sa treci de stadiul asta cu indragostitul. O sa ai timp sa te indragostesti de o sa te saturi si la un moment dat tu vei spune gata! M-am saturat! Iau o pauza!
Distreaza-te! Nu pune suflet. Lasa-i pe altii sa faca asta si sa sufere ei! De ce sa planga mama ta? Lasa sa planga mama lui!
Baftaaaaaaaaaaa:*:*:*

| TheCoon a răspuns:

Wow:-s.parerea mea e ca poate te grabesti prea tare.Lasa lucrurile sa decurga de la sine.Lasa baietii sa vina la tine.Nimeni nu e urat, chestia asta cu uratenia si frumusetea e vaga(pentru x poate esti cea mai frumoasa fiinta iar pentru y poate nu insemni nimic) asa ca stai linistita. Dragostea apare cand te astepti mai putin. sper sa te simti mai bine.acuma nu-stiu cat te-am ajutat, dar am incercathappy daca nu te ajuta cu nimic imi pare rauhappy pace multa si relax!

| mmeee79 a răspuns:

Buna!
Vreau sa-ti spun in primul rand, ca si eu ma simteam la fel.nu mai eram multumita de mine, iar cand ma jignea cineva, un necunoscut.imediat incepeam sa plang, sa pun la suflet.Imi era asa de greu, chiar nu mai stiam ce sa fac.

De ce crezi ca esti urata.cum sa fii urata?
(chiar daca si eu ma consideram asa, mi-am dat seama ca sunt fete mult si mult mai urate decat mine)
Si la fel, sunt fete mult si mult mai urate decat mine... dar fiecare e frumos in felul lui: una are ochii mai frumosi, alta parul, alta nasul, gura, corpul, dintii.

Nu trebuie sa disperi! Asta e solutia: uita-te in oglinda si spune: Sunt frumoasa! sunt foarte frumoasa. Crede-ma, chiar daca poate crezi ca baietii nu te apreciaza, ei chiar te apreciaza, doar ca nu arat asta.
Crezi ca nu sunt fete care te invidiaza, care ar vrea sa arate ca si tine?

Stii bine, stii bine ca esti frumoasa! Hai, capul sus, ridica-ti fruntea si continua, nu te lasa!

Incepe prin a te intelege cu toata lumea, fii prietenoasa si distractiva.fii tot timpul cu zambetul pe buze.asta va atrage si mai multhappy
O persoana vesela inveseleste tot trupul si sufletul.

Deci, nu te lasa!
te-am pupat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Heiii lolaaa? auzit-ai ca fiecare floare isi are umbra ei? o ai si tu pe a ta. ori o astepti ori te asteapta.