| AkexD a întrebat:

Mdah, urmeaza sa va dau o adevarata veste soc, celor ce ii sunt fani lui Justin Bieber.Adevarul este ca, Justin Bieber pe care`l stim noi nu a existat niciodata. http://www.youtube.com/watch?v=lY89NfIZcyQ
Bafta!

18 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Este adevarata? CNN se respecta totusi straight face.

| Floreenofficial a răspuns:

Nu intelegi ca justin bieber a cantat si la oprah in emisiune?
din pacate e chiar foarte real... straight face

| Firefly a răspuns:

Si marmota invelea ciocolata in staniol...

rolling eyesMaturizeaza-te!

| LolaKissTheGirl a răspuns:

E o minciuna! De ce toata lumea pana pe TPU intrebarea asta?!?

| RoRoxana a răspuns:

Ce puii mei inseamna astaa?

Deci canalul Onion News e un canal care arata doar prostii din astea...parodii si chestii de genu'. Se ocupa cu asa ceva.Deci Nu prea cred ca e adevarat.In fine, daca e adevarat pacat. Avea o voce deosebita...Si totusi daca are 51 de ani cum putea avea vocea asa subtire? Sa zicem ca poate la studio si-o modifica Dar in concerte? Sa nu'mi spuneti ca manca creta ca m'ati spart. Yo sincer nu prea credwinking

| Didw a răspuns:

Oh come on! Nu-i real/ As vrea eu sa fie ca sa mai termine toti cu " Vai justin bieber " si etc. laughing.
Bye, :]

| Marynna a răspuns:

Este o parodie.nu scrie CNN, ci ONN(Onion News Network), este o parodie. mie nu imi place justin bieber, dar nici nu pot spune ca il urasc, pentru ca la urma urmei, ca sa urasti o persoana, trebuie ca acea persoana sa iti fi facut ceva, iar jb nu mi-a facut nimiclaughing

| Butsilee a răspuns:

As vrea eu sa fie adevarat laughing
Dar o parodie.Se poate observa.

| lays a răspuns:

Ce n-as fi dat sa fie adevarat. dar din pacate e doar o parodie.nu poate sa dispara pur si simplucrying(((((((?

Răspuns utilizator avertizat
| AkexD explică:

@che. Dupa cum poti observa este difuzat pe CNN, iar CNN`ul e o televiziune cu renume in America, crezi ca ar difuza o parodie?straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine ca era un retard

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gen : Miley e, Elodia.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omule nu stiu ce sa zic am vazut si eu filmul dar am citit un articol in care spunea ca mama lui a primit o oferta pentru playboy ma rog ideea e ca maicasa la facut la 18 ani si nu prea are cum sa fie un pedofil de 51 de ani adica totusi nu stiu ce sa cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e cea mai mare prostie si prosti sun asia care cred el recent a cantat la nunta chitaristului sau...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic, parerea mea, ca este adevarat. Vocea si-a subtiat-o printr-o operatie. Gasiti pe net daca sunteti curiosi big grin

| Lalaxoxo a răspuns:

Voi chiar nu va dati seama ca e o parodie?raised eyebrows

| AlexC0bra a răspuns:

Mdah, urmeaza sa va dau o adevarata veste soc, celor ce ii sunt fani lui Justin Bieber.Adevarul este ca, Justin Bieber pe care`l stim noi nu a existat niciodata ssSSSS