Nu intelegi ca justin bieber a cantat si la oprah in emisiune?
din pacate e chiar foarte real...
Ce puii mei inseamna astaa?
Deci canalul Onion News e un canal care arata doar prostii din astea...parodii si chestii de genu'. Se ocupa cu asa ceva.Deci Nu prea cred ca e adevarat.In fine, daca e adevarat pacat. Avea o voce deosebita...Si totusi daca are 51 de ani cum putea avea vocea asa subtire? Sa zicem ca poate la studio si-o modifica Dar in concerte? Sa nu'mi spuneti ca manca creta ca m'ati spart. Yo sincer nu prea cred
Oh come on! Nu-i real/ As vrea eu sa fie ca sa mai termine toti cu " Vai justin bieber " si etc. .
Bye, :]
Este o parodie.nu scrie CNN, ci ONN(Onion News Network), este o parodie. mie nu imi place justin bieber, dar nici nu pot spune ca il urasc, pentru ca la urma urmei, ca sa urasti o persoana, trebuie ca acea persoana sa iti fi facut ceva, iar jb nu mi-a facut nimic
Ce n-as fi dat sa fie adevarat. dar din pacate e doar o parodie.nu poate sa dispara pur si simplu(((((((?
@che. Dupa cum poti observa este difuzat pe CNN, iar CNN`ul e o televiziune cu renume in America, crezi ca ar difuza o parodie?
Mdah, urmeaza sa va dau o adevarata veste soc, celor ce ii sunt fani lui Justin Bieber.Adevarul este ca, Justin Bieber pe care`l stim noi nu a existat niciodata ssSSSS
WalterWhite întreabă:
anonim_4396 întreabă: