Buna,nu esti singura si nici ultima. E simplu, in teorie, te vede ca pe o amica. Atat. Iti poate vrea binele. Eu spun sa-l rogi sa-ti acorde macar o ora in care sa vorbiti deschis si sincer despre ceea ce crezi, simti. Asa vei putea clarifica mai bine situatia. Sper ca te-am ajutat
Sper si eu sa aiba timp de mine macar 15 minute. Desi am ajuns la concluzia ca -s mai speciala, o amica mai speciala. Poate imi vrea binele, poate nu. Cine stie ce vrea si ce simte de fapt.
Revenind iti multumesc ca mi-ai raspuns si ca ti-ai rupt putin din timp sa imi citesti romanul.
Multumesc, o sa tin cont de sfaturi.
Probabil spune tuturor amicelor ca-s diferite si speciale, de aceea le amageste si stau dupa el.
Totusi, vin si te intreb: cand te jigneste si te trateaza urat, chiar nu ai un pic de mandrie in tine sa stai dupa un mitocan?
Ce sperante ti-a dat?
ti-a promis ceva?
Faptul ca-ti spune ca esti speciala, poate sa o faca si in sensul urat la cuvantului, cu sensul de prostuta sau naiba, care crede tot ce i se spune,
Personal, nu vad decat un ipocrit care profita de naivitatea ta.
Nu-ti vrea nici un bine si nici nu-l intersezi, te tine pe langa el doar ca sa-si satisfaca egoul!
Probabil ca dupa ce vei mai plange vreo 2-3 ani pe la usa lui, te vei lamurii singura ca ceea ce-ti spun acum este adeavrat.
Hei. Vrei sa ti-o zica pe faţa?
Vrea sex, csf, trist ca n-ai inteles. Vrea sa mai aibe rezerve. Vrea sa stie ca o proasta il asteapta. E ceva normal daca tu te ai lasa usor, nu am cheful necesar sa explic expresia a te lasa usor ca nu stiu acum.
Daca nu-l combini tu si vezi ce stie, daca se eschiveaza, daca se simte bine cu tine si in functie de asta vezi daca "te merita".
Nu stiu daca ce am scris e corect d-aia imi cer scuze de pe acum.
Asta e roman? Are doar...46 de randuri. Si e si organizat.
Doamnelor si domnilor, aici avem dovada ca si baietii pot sa bage in friend-zone. Rare exemplare, dar din ce zice fata asta, tocmai a fost plasata in acest loc intunecat din care nu mai e vreo scapare.
Sfatul meu - gaseste alt baiat, acesta nu pare sa aiba vreun interes pentru o relatie cu tine.