Nu se rotunjesc mediile de pe primul si al doilea semestru! decat atunci cand faci media dintre ele. la cea anuala daca ai 8, 50 sau 9, 50 asa ramane!
Nu. Media pe semestru la toate materiile nu se rotunjeste.Se rotunjeste media la fiecare materie in parte(de ex la mate ai media8, 50 si se rotunjeste la 9). Sper ca te-am ajutat. Succes!
Asa stiam si eu, dar este cine a raspuns ca nu.
Cel ce a raspuns cu nu nu stie.Mie mi s-au rotunjitv ca ale mele s-au incheiat si stiu mai bine.
Da nu media la o materie, toata media de pe semestru.
Aaaaa aia nu
Nu.deoarcece, se face medie cu cealalta medie de pe semestrul 2 si iti iese o medie (ex: 9.83) pe tot anul, si la sfarsitul clasei a 8-a se face media tuturor medilor (ex:9.78) pe baza caruia intri la liceu... si daca s-ar rotunji, nu ne-am da seama care medie este mai buna si care mai proasta
Nu.uite un exemplu: sa zicem ca ai media la matematica 9, 65. 9, 65 se transforma in 10..adica se rotunjeste. Media semestriala nu se rotunjeste..adica sa zicem ca ai 4 medii de 9, si restul de zece.le aduni, imparti la cate medii sunt, si daca da 9, 85, nu se mai rotunjeste.
Buna. Media fiecarei materii in parte se rotunjeste, media semestriala nu.
allleeeee întreabă:
DaftPunk întreabă:
dement0r întreabă:
mejustme99 întreabă: