| gabitzu_8696 a întrebat:

Mei deci as vrea si eu un sfat o prietena de-a mea inainte chiar f buna tot imi spune chestii de genu ca nu ma mai suporta la chestiile pe care le spun faza ii ca ea stie sa vb numa despre baieti, despre nu stiu ce haine prostii din astea vai nu stiu ce .hai recunosc mai vb si eu ca orce fata si na faza ca eu nu rpea suport sa vb numa desprea astea si ma apuc sai povestesc chestii despre viata despre filme chestii din trecut de cand eram mica si stateam in vancanta la bunici stii si na mai fa cuneori si faze de genu oh da ci super ii viata si tot povestesc acolo nah adica asa-i stilu meu si uneori cand dau de pers de stilu asta ma inteleg atat de bine cu ele...nu stiu oare sunt eu de vina ca exagerez uneori? Un sfat cvbatting eyelashes?

Multumesc!

Răspuns Câştigător
| antonelk a răspuns:

Prietena ta vrea sa vorbeasca numa ea si sa fie ascultat dar in schimb ea sa nu asculte pe nimeniwinking

11 răspunsuri:
| ing. a răspuns:

Pai.incearca sa ai o discutie cu ea si sa ii explici ca nu toti oamenii sunt la fel. Fiecare om are gusturile lui, propriul sau mod de a gandi. Tu trebuie sa o asculti pe ea si ea trebuie sa te asculte pe tine.De ce nu alternati mai multe subiecte de discutie?
Daca sunteti prietene adevarate, trebuie sa va acceptati una pe cealaltahappykiss.
big hug Iti urez mult succes

| danutza a răspuns:

Poi sincer daca nu suporta ceea ce ii povestesti inseamna ca e cv in neregula ori e genu de persoana tacuta si la obiect ori pur si simplu considera k nu are rost sa ii umpli capul cu povestioare de genuhee hee

cred ca nu te merita ca prietena :*

| cristi27 a răspuns:

Este bine sa aveti mai multe teme de discutie si asa cum tu stai sa o asculti pe ea trebuie sa te asculte si ea pe tine, mie nu mi se pare ca exagerezi deloc, este intr-adevar enervant sa te intalnesti cu un amic sau amica si zi de zi sa vb aceleasi lucruri, bafta multa

| HubbaBubBa_1414 a răspuns:

Da mai fatolaughing stiu prin ce trecirolling on the floor parerea mea tundei "podoaba capilara" sa nu se mai uite baieti la eastraight face

| gabitzu_8696 explică:

Multumesc mult de sfaturi>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer nu am inteles nimic.
Doar ca vorbeste despre ceva si pe tine te enerveaza.
Vorbeste cuea, roag-o sa nu mai vb despre asa ceva, pentru ca te deranjeaza.
Bafta.
Bybye

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unele fete sunt Obsedate de baieti laughing
xoxo
by zui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum sa nu, inteleg oare stiu chestii suporta deci mei de genu asa-i si uneori pers rpea numa de spre stilul meu acolo nah, chestii faza ca si ea, na, nu. nu exagerezi cu nimic, ai dreptate!

| dana_8234 a răspuns:

Nu esti u de vina, si eu sunt genul de pers care povesteste despre trecut si alte chestii. Vb k ea si explica-i k u vreti sa vb si despre altceva nu doar despre baieti si haine.
Bafta, pup.

| allexa a răspuns:

Si eu am patit la fel... exact aceeasi situatie a fost si la mine... m-am indepartat de ea pentru ca sunt atatea persoane cu care poti discuata atatea lucruri, sunt persoane deschise care te asculta si isi exprima si ei parerea lor...si inveti ceva de la ei...

| Ea_Raissa_1994 a răspuns:

Eu,iti spun ca sa nu va certati ascult-o si spune-i ca o intelegi si da e foarte interesant Poate o sa va intelegeti :*.Dar daca si Ea te-ar asculta mai bine v-ati imprieteni si mai bine si ati stii una de alta cum ar fi faceti un test de prietenie si o, sa vedeti :* ): Ce se intampla. Daii... Funda?: