Prietena ta vrea sa vorbeasca numa ea si sa fie ascultat dar in schimb ea sa nu asculte pe nimeni
Pai.incearca sa ai o discutie cu ea si sa ii explici ca nu toti oamenii sunt la fel. Fiecare om are gusturile lui, propriul sau mod de a gandi. Tu trebuie sa o asculti pe ea si ea trebuie sa te asculte pe tine.De ce nu alternati mai multe subiecte de discutie?
Daca sunteti prietene adevarate, trebuie sa va acceptati una pe cealalta.
Iti urez mult succes
Poi sincer daca nu suporta ceea ce ii povestesti inseamna ca e cv in neregula ori e genu de persoana tacuta si la obiect ori pur si simplu considera k nu are rost sa ii umpli capul cu povestioare de genu
cred ca nu te merita ca prietena :*
Este bine sa aveti mai multe teme de discutie si asa cum tu stai sa o asculti pe ea trebuie sa te asculte si ea pe tine, mie nu mi se pare ca exagerezi deloc, este intr-adevar enervant sa te intalnesti cu un amic sau amica si zi de zi sa vb aceleasi lucruri, bafta multa
Da mai fato stiu prin ce treci parerea mea tundei "podoaba capilara" sa nu se mai uite baieti la ea
Nu esti u de vina, si eu sunt genul de pers care povesteste despre trecut si alte chestii. Vb k ea si explica-i k u vreti sa vb si despre altceva nu doar despre baieti si haine.
Bafta, pup.
Si eu am patit la fel... exact aceeasi situatie a fost si la mine... m-am indepartat de ea pentru ca sunt atatea persoane cu care poti discuata atatea lucruri, sunt persoane deschise care te asculta si isi exprima si ei parerea lor...si inveti ceva de la ei...
Eu,iti spun ca sa nu va certati ascult-o si spune-i ca o intelegi si da e foarte interesant Poate o sa va intelegeti :*.Dar daca si Ea te-ar asculta mai bine v-ati imprieteni si mai bine si ati stii una de alta cum ar fi faceti un test de prietenie si o, sa vedeti :* ): Ce se intampla. Daii... Funda?:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: