| Derye a întrebat:

Mereu am fost indiferent fata de tipi ca el, dar asta e prea de-tot.

http://www.myidol.ro/justin-bieber-i-ar-bate-pe-jonas-br others.html

:|

Nu comentez. Va las pe voi!

6 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Am vazut comentariul sau, interviul acordat. A fost doar o gluma. Se observa asta din atitudinea lui daca ati fi vazut ce am vazut eu. Asa este el. Este relaxat si glumet mai mereu. Nu exagerati. Mereu cautati subiecte de senzatie pentru a blama vedetele. Nu e cazul aici.

| LoveForShania a răspuns:

Chiar ca doi de,,straight face''
Dragule, tu chiar crezi toate porcariile astea?
Sunt mai multe motive:
In primul rand oricine ar putea posta,, barfe'' pe net, acestea fiind foarte ireale si ciudate. Ai auzit de barfa de prin vara 2009 ca cica a murit Miley Cyrus calcata de masina? Nu stiu de unde au mai scos`o si pe asta! Oricum, nu`mi pasa!
In al doilea rand, ce cantaret sau artist (ce`o fi) ar putea da un interviu legat de nervii lui si de o discutie care ar putea soca pe toata lumea, chiar declarandu`l un superpsihopat.
Adica : tu ai da un interviu discutand despre faptul ca tu vrei sa il bati pe ala sau pe celalalt? Nu prea cred!
Chiar daca ar fi asa, Justin asta e scos din minti (probabil din cauza adolescentelor innebunite dupa el).
Sincer, e un baiat super dragut, imi place de ochii lui, parul lui si tot corpul. Dar, hai sa fim seriosi! Inafara de... Selena Gomez (?), mai toti sunt fitosi, vorbind despre artisti adolescenti. Vanessa Hudgens e vai de capul ei, Miley Cyrus e dusa cu capul, Zac Efron face parte din categoria Vanessei, Demi Lovato face parte din categoria Cyrus, asa ca nu mai avem ce comenta! Justin Beiber e si el, dus cu pluta. (Dupa parerea mea acea barfa nu este adevarata).

Lumea n'are ce face! N`au ce face!

. Lipsa de ocupatie!

| LostInDreams a răspuns:

Stai asa, ca nici macar nu ma intereseaza sa vad, linq-ul spune tot.Adik CEEE?! nu sunt nici fana jonas si clar nici justin bieber(no way!), dar nu nteleg cum cineva ar putea crede ca piticul ala inganfat, care a aparut si el peste noapte de nu stiu unde poate sa ii bata pe totirolling on the floor)), mi se pare mai degraba bataie de joc, zau asalaughing. Adica, da mai sunt exemple de "nou veniti" pe scena muzicala, gen kesha, dar ea nu se bate cu nimeni, chiar daca este comparata cu lady gaga.Nu am nimic cu el, insa nu il pot agreea in nici un caz. ce pot comenta?! varza linqlaughing. scuze daca esti fana jb desi nu parihappy

| Rukhsandra a răspuns:

A inceput sa ma streseze copilul asta ...deja numai pot cu el laughing

| LucianGabriel a răspuns:

Ha ha ha

| Saori a răspuns:

N-am fost niciodata innebunita dupa jb asta, dar am dat intr-o zi peste interviul in care spune chestiile alea:

http://www.youtube.com/watch?v=AWVEQ35PZm4&feature=related

dar o zice in spirit de gluma. unele articole exagereaza pur si simplu:-j