| Animatiebiografic1234 a întrebat:

Mereu am luat niste decizii proaste iar acum ma dobor. MI AM parasit prietenele pentru altele,am tinut prea mult la unele persoane,dar acum totul s-a schimbat.
Mi-am parasit doua prietene (care le cunosc de doi ani) pt fosta best friend a mea (care bff ul asta am parasito pt alea doua acum trei ani) de cand m am certat cu bff ul meu aveam depresii ma simteam singura(chiar daca eu aveam persoane minunate langa mine),acm dupa trei ani m am impacat cu ea(dar ea si a refacut viata, are alta bff).Si ma simt a treia roata cu ele doua.
Si mereu plang ma simt singura...M am certat si cu celelalte fete(qlea doua) m am certat cu ele din nimic eu le am parasit ca m am impacat cu bff ul meu. IAR ACUM MA SIMT CA UN OM DE NIMIC....plang si plang....Nimeni nu ma aude...
Cred ca mama fostului bff nu ma suporta., acum nu mai am nici prieteni.Ce sa fac?!

Răspuns Câştigător
| Loredana123 a răspuns:

Nimic si eu am luat o gramada de decizi care m-au marcat si inca ma dor, imi provoaca durere de fiecare data. Acum 2 ani am luat o decizie asa de gresita pe care inca o ispasesc si ma doboara,m-a facut anxioasa si multe alte dureri care ma doboara. Am luat o decizie proasta,am pierdut prieteni,mi-am pierdut increderea, am ajuns ca unele persoane sa vorbeasca de mine si ma doare, uneori simt cum ma coplesesc toate si sunt prea multe.
Faza e ca mereu ai sa iei decizii gresite si mereu ai s-o dai in bara, dar ce poti tu sa faci daca cu adevarat vrei sa-ti imbunatatesti situatia este in primul rand sa invati din greseli si sa nu le mai repeti orice ar fi, al 2-lea lucuru sa nu te dai batuta si sa incerci sa fi mai buna pe zi ce trece,iar in final sa fi impacata cu trecutul tau,sa lupti pentru prezent ca in viitor sa-ti fie bine. Renunta la orgoliu si fi multumita cu ceea ce ai, in materie de familie, prieteni, tot. Gandeste-te, ai regretat prietenii care ti-au fost alaturi 2 ani, daca continui asa ce o sa faci? Asa am fost si eu, am fost tradata mereu si cand in sfarsit am dat de niste prieteni care ma accepta asa cum sunt, imi construisem grupul meu, eu i-am ignorat si m-am indepartat si acum regret.
Invata din greseli. Poate nici eu n-am stiut sa invata dar trebuie.

1 răspuns:
| Divy a răspuns:

Câţi ani ai?
Wow nu trebuia să renunţi la nimeni puteai fi prietenă cu toate.
Acum nu e capăt de lume, sigur găseşti pe cineva care să te completeze şi să te înţelegi bine.
Dacă plângi ai nevoie de o îmbrăţişare, îţi ofer eu una doar că e virtuală laughing
Doar pentru că nu ai pe nimeni nu înseamnă că eşti un om de nimic, şi nu îţi fă griji nu toate persoanele înţeleg prin ce treci, dacă nu te suportă e ok nu trebuie să te placă toată lumea doar cine contează