Baieti dintr astia sunt dar nu stii sa i cauti, asta e.
Si sincer nu-mi plac fetele chiar daca sunt mega frumoase daca ele sunt "blonde" si alceva de machiat si telefon si "sa ti spun fata ce am facut ieri!" nu stiu!
Un echilibru intre frumusete si inteligenta este perfect
PS:Nu mai folosi cuvantul "curva" este unul urat si unei fete nu- i
sta bine daca il foloseste
one more smile
Bună.
Pentru bărbați, la o adică, toate femeile sunt curve. Nu înțeleg de ce te frământă o gândire scurtă?
Pa, pa.
Si eu am o iubita si nu ma gandesc doar la sex sau altceva[ cum sunt alti baieti care se combina cu anumite fete doar pentru a face sex cu ele] doar o iubesc pentru ca e frumoasa si pentru ca mai iubeste si ea mult...
Mai exista fete care sa iubeasca cu adevarat? Wow
Baietii... vor doar sa fie cu toate, ca sa poata sa se laude: '' frate, fii atent, am fost cu aia, si cu ea, si cu cealalta '', unii, care sunt in disparitie , poate plac o fata prin ceea ce este : frumoasa, inteligenta, draguta etc.
Eu pot spune ca nu sunt cine stie ce frumusete.Deci, prin urmare am foarte multi prieteni. Poti atrage prin felul tau de a fi, conteaza sa fii tu insati nu sa fii suparficiala sau sa te crezi superioara. Incearca sa fii tu insati sa ajuti pe cine iti cere ajutorul...Eu prin felul meu de a fi am atras multi prieteni care mi-au devenit iubiti. Si nu uita.Zambeste oricui
Dizzydizz întreabă: