O relatie niciodata nu va functiona doar fiindca doua persoane se iubesc (asta aparent, pentru ca de multe ori nu stim ce simtim cu adevarat).
Pentru o relatie este nevoie de un angajament profund.
In primul rand fata de tine iti faci acest angajament ca vei lupta indiferent ce se intampla.
Am si aparut cat si am lasat sa apara.
Din experienta mea iti spun ca o relatie sanatoasa inseamna ca sa fie delimitata clar o limita intre viata ta personala si viata de cuplu.
Nu renunti la ce te face fericit ca sa pastrezi niste aparente.
Daca doua persoane sunt facute pentru a fi impreuna ele se vor sprijini, indiferent cat de diferite sunt viziunile lor, nelasand aceste viziuni sa stea in calea relatiei.
In caz contrar, e mai bine sa mergi mai departe pe drumul tau, chiar daca doare putin.
E frumos sa simti iubire pentru cineva. Insa mai frumos e sa simti iubire pentru tine. Sa iubesti viata ta, sa iti pui energia si sufletul in slujba unui ideal. Sa iti hranesti viziunea proprie asupra vietii.
Intr-o astfel de situatie e foarte important sa puneti cap la cap detaliile si sa vedeti in ce masura vietile voastre pot permite aceasta relatie. Pentru ca daca stilul tau de viata nu e agreat de celalalt, iubirea poate foarte usor sa se stinga.
Am fost eu in situatia asta si e greu doar prietenii te pot ajuta.eu am incercat sa o uit si sa o privesc doar ca pe o prietena si atat si m-am uitat dupa alta.
anonim_4396 întreabă:
GligoreMihai întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: