Eu spun ca e normal, ti-e doar de multe lucruri dar un ai ce face.
Uita totul. Gandeste-te la momentele tale frumoase, uita-le pe restul.
Iti doresc numai bine.
Si eu mai patesc asta Insa ma consolez singura. Tine si tu cont de urmatoarele doua lucruri, care in fond, au aceeasi idee:
1. Dumnezeu asaza oameni in viata noastra dintr-un motiv, si-i scoate din ea, dintr-un motiv si mai bun.
2. Nu te mai gandi la persoanele din trecutul tau, este un motiv pentru care ele nu au ajuns si in prezent.
O duminica frumoasa iti doresc
Inseamna ca te plictisesti ca intr-un fel, nu esti fericita cu adevarat, sau nu ai gasit pe cineva care sati aline firea ta slaba.
Gindestete numai la bine, incearca sa depasesti totul prin vise frumoase, persoane dragi alaturi si ceva ceea ce -ti place cu adevarat. Ce tine de pozele vichi... nu ai speranta ca mine va fi mai bine si mai frumos...
Bafta!
In momentul ala gandeste-te la ceva amuzant :
Gandeste-te ca in acel moment un prost trage de o usa pe care scrie impinge )
Pai nu stiu uita-te si tu la un film gen comedie sau romantic poate asa te inveselesti putin parerea mea
Salut!
Si eu sunt la fel dar asta nu e ceva ciudat...
Asta dovedeste ca esti sensibil/a.Asa sunt unii oameni.Ce trebuie sa faci e sa eviti chestiile astea si sa iti gasesti un hobby.Eu am inceput cu Youtube si am inceput bine... Poti sa faci si tu la fel...Da-mi pagina ta daca incepi si te ajut.
Dariusprds întreabă: