| lovegirl123 a întrebat:

Mereu cand vorbesc cu prietene dupa vreo 3-4 minute nu mai avem ce vorbi. Dati-mi si mie niste subiecte de vorbit pentru fete de 14-15 ani va rog.

Răspuns Câştigător
| WhineUP a răspuns:

Daca sunteti bff iti spun din proprie experienta ca ai putea vorbii cu ea non stop! Dar din cate vad eu nu prea sunteti voi bff. Daca,daca sunteti ati putea povestii tot ce s-a intamplat in ziua de ieri,azti etc.tongue Puteti vorbii de amintiri din copilarielaughing Despre baieti, banihee hee Ce ati vrea sa deveniti cand ve-ti fii mari.ce meserie vrei sa urmezi. ati putea face glume, sa barfiti.si bla bla blachatterbox Ma si doare mana cate ati putea vorbiistraight face si tu n-ai ideei?laughing) funda?:*:* pleasepuppy dog eyes?

2 răspunsuri:
| JustDoIt456 a răspuns:

Nu trebuie sa ceri sfatul altora despre ce ai putea tu vorbi cu prietena ta ar trebui sa vina de la sine. Nustiu cum voi nu aveti ce vorbi, sa stau si sa vorbesc cu prietenul meu mi-ar trebui o viata intreaga si tot nu s-ar termina cuvintele

| Lorenzzo94 a răspuns:

WhineUp daca ai vorbi ce ai scris u acolo dupa 2 min ti'ar spune ca are treaba...sincer parerea mea e sa asculti ce spune si tu sa transformi totul intr'o gluma sa fie o conversatie lenjera fara stres totul sa fie ceva frumos si amuzat.Succes