| Darknez99 a întrebat:

Mereu m-am întrebat, cum se simte iubirea, cum este să te iubească cineva? Eu sunt conștientă că nu o să experimentez aceste emoții și sentimente niciodată, chiar am încercat să accept că nimeni nu mă vrea vreodată, dar este dificil, am 21 de ani și nu am avut niciodată o relație, nu am avut nici măcar primul sărut. Cum as putea sa conving o ființă umana sa fie împreună cu mine? În situația în care eu nu sunt capabilă să mențin conversații, deoarece îmi este teama de oameni și ma simt intimidata de ei, mai ales ca sunt urata și nimeni nu o sa ma vrea cu adevărat.

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Fiecare om are perechea lui pe acest pamant, iar daca tu nu o cauti, atunci nu ai ce sa gasesti.
Ai putea face ceva in sensul asta ca sa atragi, sa fii mai zambitoare, mai placuta la vorba, mai sociabila si in anumite situatii poti avea sansa ca cineva sa vrea sa stea de vorba cu tine si sa te cunoasca.
Spui ca nu esti capabila sa mentii conversatii, de ce?
Pai daca tu singura dai cu piciorul la unica solutie prin care poti sa-ti faci o relatie, de ce naiba nu dai nici o sansa nimanui?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Se spune ca nu exista femei urate, ci doar femei neingrijite.
Se mai spune ca frumusetea este in ochii privitorului.
Sa stii ca frumusetea nu este o garantie a fericirii. Si oamenii frumosi sufera din dragoste, iar unii raman singuri. E alegerea lor.

Te complexezi prea mult. Ai grija de tine, de corpul tau. Ai grija ce mananci, pastreaza-ti sanatatea.
Tine minte ca ce-i al tau e pus deoparte. Poate inca nu a venit momentul pentru tine. Fii pregatita iar pana atunci traieste-ti viata.
Roaga-te, pune in cuvinte ceea ce doresti sa vina spre tine. Rugaciunea e o forma de meditatie. Ajuta foarte mult.

| Robert2526 a răspuns:

De ce nu poti mentine conversatii? ce se intampla? in online, in scris poti mentine conversatii?

| JohnnydeFeer a răspuns:

"Mai ales ca sunt urata si nimeni nu o sa ma vrea cu adevarat", De unde stii?, Ai avut o experienta proasta de ai ajuns la concluzia asta?

| elennaionela14 a răspuns:

Esti frumoasa, traieste-ti viata.Fa exact ce vrei tu.
Fa orice iti DORESTI.
Iubirea va veni cand te astepti cel mai putin.

| adevarulsuprem a răspuns:

Exista si baieti urati, ai sanse.
Crezi in tine si in uratenia altora.

Ma rog.
Incearca sa iesi cu un baiat si sa faci un context in care sa experiemtati stari comune pentru a crea o conexiune. Vedeti un film horror sau ceva bullshit d-asta.