| elena272 a întrebat:

Mereu ma simt in plus, iar cand imi expun parerile sau actionez am impresia ca gresesc. Ma victimizez foarte mult, daca o persoana imi raspunde mai greu sau mai sec am impresia ca eu sunt de vina ca poate i-am facut ceva si ma gandesc la timpul petrecut cu ei daca am facut ceva sa ii ranesc. Nu stiu de ce, cred ca pe scurt ma desconsider si simt ca nu as avea loc in aceasta lume. Tin sa mentionez ca am 2, 3 prieteni dar nici cu ei nu ma simt prea inclusa sa zic si am impresia ca nu se simt bine cu prezenta mea. Ce pot sa fac sa trec peste aceasta chestia deoarece cred ca de mica am problema asta si poate ca un motiv ar fi ca nu eram acceptata in trecut si mereu mi se faceau reprosuri sau ca arat nu stiu cum.

3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Mergi la psiholog.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred că ai o stima de sine foarte scăzută. Trebuie sa lucrezi la asta, trebuie să-ți conștientizezi atuurile, calitățile și să le pui in valoare, numai așa vei scăpa de complexele de inferioritate.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Ești sensibil și ne sigur pe tine și ai impresia a cineva are ceva cu tine ai spui ca ai de mic chestia asta păi bun însemna că când erai copil ai avut probleme cu bullying ul careva mai sucit sa legat de tine și tu de acolo ai început sa tot ai simptomele astea ne siguranță pe tine și ai devenit sensibil la părerea celorlalți si crezi toate prostile altora care le spun ei despre tine.

Nu mai pune la inima ce spune toți inculți despre tine și nu au o zi de muncă și au părinți lor grija de ei altfel ar muri de foame fi stăpân pe tine și decizile pe care ți-l iei în viața și nu lua în Semă toți terminați drogați și boschetari de la ei nu vei învăța nimic în viata decât ce fac alți cu viața lor și bârfitul și se hrănesc cu ura și certă.