Uneori interpretam greșit lucrurile chiar daca suntem convinși că știm exact cum stau lucrurile. Poate ar trebui sa nu te mai consumi și să lași lucrurile sa se întâmple de la sine, fara sa te mai gândești excesiv la ele.
Oamenii vin și pleacă. Puțini vor rămâne. Știu perfect cum este sa nu te aleagă nimeni, cum este sa fii ultima opțiune a cuiva. Mereu in plus și mereu pe dinafară. Și eu îmi doresc ca într-o zi, să fiu opțiunea cuiva. Macar o data. Crede-mă că ești suficient de bun doar că nu pentru toată lumea. Și e firesc să fie așa. Nu ne potrivim in orice loc.
Cu toții ne vom găsi happy-endul într-un final.
Sper ca intr o zi sa vina si randul nostru
Oricum frumos raspuns meriti fundita
Fara emojiu de la final am vrut sa dau smiley face
E normal ca cineva ce a pus pe primul loc școala.Nu judec, e excelent ce ai facut chiar te si admir pentru excelență.E inevitabilă lipsa experienței in acest domeniu.Incearca sa progresezi si in acest caz. Vorbește, discută, flirteaza cu o fată, creeaza atmosfera, chiar daca nu stii, dar e un inceptut ca in toate.Prejudecata" tot timpul va fi cineva mai bun" nu exista. Exista cazul in care TU vei fi cel mai bun si cel ales
Asa ca nu ezita, cu rușinea nu faci treaba. Rușinea iti pune tot raul in fața
Multumesc de raspuns, voi incerca pe viitor sa fiu mai receptiv si sa ma bucur de orice ocazie de a cunoaste pe cineva mai ales ca acum ma duc la facultate voi avea sanse mari sa-mi fac un colectiv mai apropiat de viziunile mele.
As fi fost mult mai increzator pe parcursul liceului doar ca nu am vrut neaparat sa fiu acel tip care agata fetele din clasa sa si dupa daca ma certam cu ele sa le vad pe tot parcursul liceului.Plus ca mereu am fost mai rusinos probabil si din teama de a fi respins si de frica experientei prea putine...
Este timp.Nu trebuie sa fii "acel tip" care agață.
Scoala e școală. Prietenia e prietenie si bineînțeles dragostea e dragoste, dacă le amesteci e firesc sa se "saboteze "una pe alta.
Poate nu a fost momentul tau atunci. Iti garantez ca vei gasi ce cauti in acest moment chiar si cand nu esti cu gandul acolo