| sergiusel a întrebat:

Mereu sunt sensibil,romantic, empatic. In urma cu multi ani am incercat sa cuceresc o fata miniona, dar nu a vrut să iasă cu mine in oraș deoarece a crezut că oamenii se vor rade de noi. De câteva săptămâni vorbesc cu o fata care are niste probleme mentale, e de pe alta planeta, are de multe ori momente in care intra in lumea ei, de exemplu la lucru când a fost daca a fost trimisă sa aranjeze raftul cu produse de plaja, se visa deja la plaja sau daca veneam că șef de tură după ea, credea că mă joc de-a șoarecele și pisica, in afara lucrului se juca cu petale de trandafiri, îmi dădea în mână dar și eu îmi puneam în cap petalele, plus multe alte reacții de adolescenta îndrăgostită, așa cum am mai pus întrebări anterioare tot referitoare la aceeași fata. Atât de mult îmi place acea fată, încât am inceput sa ii copiez atitudinile și replicile. Sunt alaturi de o fata chiar daca ar avea o problema fizica sau mentala, părerea mea e că un om daca iubește cu adevărat o persoana, ar rămâne langa acea persoana orice s-ar întâmpla. Voi fetelor ce părere aveți? Ce părere aveți de băieții care se înțeleg mai bine cu o fata care are probleme decât cu una normala?

1 răspuns:
| Hyperion7 a răspuns:

O întrebare de nota 10! Chiar da!
Eu o să mă raportez la fete,fiind băiat,și zic că atât timp cât rezonezi cu cineva,mai ales care are niste probleme, te ajuta sa îți dezvolți și mai mult empatia, pentru că trebuie să aloci mai mult timp cu persoana, trebuie sa fii acolo pentru ea indiferent.
Atunci când are toate facultățile mintale, uneori mai apare neglijarea și devine cam supărătoare la un timp.
Deci na, cu dus-intors e toată treaba, dar daca tu te descurci cu ea și o iubești sincer, felicitări voua!